Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Οι δωρεάν εκδηλώσεις των «Αισχυλείων 2015» για μικρούς και μεγάλους


Δέκα εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό προσφέρουν τα «Αισχύλεια 2015», που ολοκληρώνουν το φετινό πρόγραμμά τους στις 30 Οκτωβρίου. Πρόκειται για συναυλίες, εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και θεατρικές παραστάσεις, που λαμβάνουν χώρα στο ανακαινισμένο Παλαιό Ελαιουργείο, αλλά και σε άλλους χώρους της πόλης.Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις.
«Παραμύθι χωρίς όνομα»: Η Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα. 
«Τα παραμύθια για τους μήνες»: Παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Παπουτσή. Δώδεκα ιστορίες, μία για το κάθε παλικάρι του γέρου Χρόνου, με τη ματιά και την καρδιά μιας παραμυθούς που έφτασε ως τα μονοπάτια και τα κάστρα τους. (15 Σεπτεμβρίου, Πολιτιστικό Κέντρο Λ. Κανελλόπουλος)

«Όλος ο κόσμος μια σκηνή»: Η Θεατρική Σκηνή Ελευσίνας παρουσιάζει το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Θεοδώρου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις, καθώς και για το πλήρες πρόγραμμα των «Αισχυλείων 2015» στο www.aisxylia.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...