Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ένα υπέροχο πλάσμα: Ο γορίλας που υιοθέτησε γατάκια, τα νανουρίζει και «μιλά» την γλώσσα των κωφών [βίντεο]



Η Κόκο είναι μια παλιά γνώριμη στα διεθνή ΜΜΕ. Πρόκειται για μία σπάνια περίπτωση γορίλα, που ζει στην Καλιφόρνια και έχει καταφέρει στα 44 χρόνια ζωής του να συνεννοείστε με τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας μια παραλλαγή της γλώσσας των κωφών. Ενώ είναι σε θέση να καταλάβει και να ανταποκριθεί σε πάνω από 2.000 αγγλικές λέξεις και εκφράσεις.
Η Κόκο είναι ιδιαίτερα διάσημη για τον πλούσιο συναισθηματικό της κόσμο και την μεγάλη της εξυπνάδα, κάτι που πολλές φορές την έχει κάνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και πρωταγωνίστρια σε ντοκιμαντέρ που δημιουργούνται για την διάσωση και επιβίωση των γορίλων. Ενώ δεν έχει παραλείψει να βρεθεί δίπλα σε διασημότητες όπως ο Ρόμπιν Γουΐλιαμς με τον οποίον όπως βλέπουμε έκαναν μία πολύ διασκεδαστική παρέα.

Το τελευταίο επεισόδιο στην ζωή της Κόκο είναι αυτό που βλέπουμε στο βίντεο, όπου η εκπαιδεύτρια της Francie Patterson, γνωρίζοντας την μεγάλη αδυναμία που έχει η Κόκο στα μικρά μωρά, την έφερε σε επαφή με μερικά μικρά γατάκια. Μην έχοντας καταφέρει η ίδια να αποκτήσει δικά της παιδιά, η Κόκο δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και απίστευτη τρυφερότητα για τα μικρά γατάκια, τα οποία μάλιστα της το ανταποδίδουν. Και δεν χρειάζονται παρά ελάχιστα λεπτά ώστε το μητρικό φίλτρο αλλά και η αγνότητα της φύσης να πάρουν το πάνω χέρι, και τα δύο τόσο διαφορετικά είδη να έρθουν κοντά το ένα στο άλλο λες και είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.Τα βίντεο που καταγράφουν όλα αυτά είναι πραγματικά συγκινητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...