Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα με ξωτικά στο Smart Park! Πώς περάσαμε...



Σήμερα ήταν μια μέρα πολύ ξεχωριστή για την οικογένειά μας (μαμά Ζέφη, μπαμπάς Γιάννης και η κόρη μας η Ανδριάνα) αφού ξεκινήσαμε και πήγαμε όλοι μαζί μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο Smart Park στα Σπάτα. Θέλαμε να κάνουμε κάποιες μικρές αγορές, δωράκια, για παιδιά κυρίως, αλλά επιλέξαμε να πάμε,  εκεί, κυρίως γιατί είχαμε ακούσει πώς έχει πολύ όμορφα χριστουγεννιάτικα happenings για παιδιά. 
Φυσικά και περάσαμε υπέροχα! Αξίζει κι εσείς να πάτε με το παραπάνω. Θα περάσετε με την οικογένειά σας καταπληκτικά! Ο καιρός ήταν ιδανικός, ένας υπέροχος ήλιος που μας ζέσταινε γιατί τις τελευταίες μέρες είχε κάπως το κρύο του και είχαμε αρχίσει να ντυνόμαστε πιο ζεστά. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχαν στολίσει ήταν πανέμορφο και η κόρη μας η Ανδριάνα δεν σταματούσε να ποζάρει  μαζί μας για να πάρουμε αναμνηστικές φωτογραφίες!
Είχε πολύ κόσμο, πολλές οικογένειες με παιδάκια και όπως βλέπετε κάναμε και μια στάση για να φάμε μία κρέπα σοκολάτας που είναι η αδυναμία μας και πασαλειβόμαστε όταν την τρώμε. Εδώ είναι με τον μπαμπά της, μετά την κρέπα. 
Και σε λίγο βρεθήκαμε  μέσα στη γιορτή όπου έκαναν την εμφάνισή τους τα ξωτικά και μαζί τους  δύο χορεύτριες, ένας τυμπανιστής, ξυλοπόδαρος, ένας καταπληκτικός animateur και μία πολύ γλυκιά παρουσιάστρια. 
Με δυνατή χριστουγεννιάτικη μουσική, παιχνίδι, και ακροβατικά πραγματικά μας ξεσήκωσαν, μικρούς και μεγάλους και αρχίσαμε να τους ακολουθούμε.

Περιττό να σας πω ότι η κόρη μου όπως και όλα τα παιδάκια εκεί με άφηνε από το χέρι και έτρεχε όλη την ώρα πίσω τους να προλάβει να μαζέψει τα χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια που σκόρπιζαν εδώ κι εκεί. 
Η παρέλαση των ξωτικών κατελήξε στο κεντρικό stage, όπου μουσική συνόδευε το show ακροβατικών και χορού και μας έκανε όλους να χαμογελάσουμε, να αισθανθούμε, ακόμα κι εμείς οι μεγάλοι είμαστε παιδιά και να ονειρευτούμε.
Αμέσως μετά την παράσταση, ξεκίνησε ο μεγάλος διαγωνισμός για μικρούς και μεγάλους, με δώρα παιχνιδομηχανές Xbox 360! Το απόλυτο δώρο για τις γιορτές. 

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί περάσαμε υπέροχα. Αξίζει να πάτε κι εσείς! Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...