Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Δαρβίνος - Το μυστήριο της Φύσης Θόλος

Image result for Δαρβίνος - Το μυστήριο της Φύσης Θόλος
Η ταινία παρουσιάζεται στον Θόλο εδώ και  χρόνια, αλλά όλα αυτά, δεν την είχα παρακολουθήσει με την κόρη μου και την είδαμε, μόλις σήμερα. Είναι κα-τα-πλη-κτι-κή!!!!Πρέπει οπωσδήποτε να πάτε με τα παιδιά σας, να την δείτε, εάν δεν την έχετε, βέβαια, δει. Δείτε το trailer εδώ.

Η τρισδιάστατη ταινία με τίτλο «Δαρβίνος: το μυστήριο της φύσης» παρουσιάζεται στη «Θόλο», το θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας του «Ελληνικού Κόσμου», από το Νοέμβριο του 2011. Η ταινία υπόσχεται ένα περιπετειώδες ταξίδι ανακάλυψης της εξέλιξης της ζωής στον πλανήτη μας μέσα από τα μάτια του Δαρβίνου.
Image result for Δαρβίνος - Το μυστήριο της Φύσης Θόλος
Στη Βικτοριανή εποχή πολλά φυσικά φαινόμενα είχαν ήδη ανακαλυφθεί και περιγραφεί με βάση φυσικούς νόμους, έλειπε όμως μια πιο πειστική αναπαράσταση του θεμελιώδους μηχανισμού της ζωής. Με ποια διαδικασία εμφανίζονται νέα είδη για να αντικαταστήσουν αυτά που εκλείπουν; Ήταν πλέον η κατάλληλη στιγμή για μια συνολική ερμηνεία που θα «ξεκλείδωνε» το μυστήριο των μυστηρίων: την ίδια τη ζωή.
Related image
Οι θεωρίες του Δαρβίνου για τη φυσική επιλογή και την προέλευση των ειδών -συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου- παρουσιάζονται στην ταινία με τρόπο εντυπωσιακό αλλά και εύληπτο. Αποκαλύπτεται σε όλο το του το μεγαλείο το υπέροχο τοπίο της φύσης και αποκαθίστανται βήμα βήμα τα κομμάτια του επιστημονικού αυτού αινίγματος. Παράλληλα, νέα ερωτήματα δημιουργούνται, που αφήνουν περιθώρια για καινούριες ερμηνείες.
Δαρβίνος - Το Μυστήριο της Φύσης

Δαρβίνος - Το Μυστήριο της Φύσης
Τα εντυπωσιακά γραφικά στην 360° οθόνη της «Θόλου», η μουσική από τη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης και η αφήγηση του ηθοποιού Γιάννη Μπέζου, εγγυώνται ότι η ταινία «Δαρβίνος. Το μυστήριο της φύσης» θα «μαγέψει» μικρούς και μεγάλους. Από 11 Νοεμβρίου 2011 στη «Θόλο» (διάρκεια 40 λεπτά).
Δαρβίνος - Το Μυστήριο της Φύσης
Περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τα εισιτήριά σας κάντε κλικ εδώ. Μην το χάσετε! Αξίζει να πάτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...