Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

«Κατακτώντας τους Ουρανούς. Ένα όνειρο της ανθρωπότητας»


«Κατακτώντας τους Ουρανούς. Ένα όνειρο της ανθρωπότητας» Μια μαγική ταινία που είδαμε στον θόλο και την λατρέψαμε. Ωδή στον λυρισμό, η ιστορία των πτήσεων από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Αξίζει να την δείτε με τα παιδιά σας στον Ελληνικό Κόσμο, τώρα τις γιορτές. 

Η ταινία που έλαβε το Βραβείο σκηνοθεσίας στο FullDome Festival τον Ιούνιο του 2013, περιγράφει το μυστήριο της κατάκτησης των ουρανών από τον άνθρωπο, μέσα από την οπτική του Λεονάρντο ντα Βίντσι, των αδελφών Ράιτ και άλλων εφευρετών.
Οι θεατές παρακολουθούν τις πιο σημαντικές προσπάθειες του ανθρώπου να πετάξει και ανακαλύπτουν πώς αυτό το άπιαστο όνειρο της ανθρωπότητας έγινε πραγματικότητα!
Πρόκειται για μια «ποιητική» προβολή σχετικά με την ιστορία και την εξέλιξη της πτήσης δια μέσου των αιώνων. Με ιδιαίτερα καινοτόμο τρόπο η ταινία παρουσιάζει τους σταθμούς στην πορεία της ανθρωπότητας για την κατάκτηση των ουρανών τόσο από άποψη τεχνολογικών ανακαλύψεων όσο και από την πλευρά των κοσμοθεωριών και των αντιλήψεων σχετικά με τις πτήσεις.
Τα πλούσια τρισδιάστατα γραφικά, η ξεχωριστή μουσική που γράφτηκε ειδικά για την παράσταση και η λυρική αφήγηση δημιουργούν μια εντυπωσιακή ταινία που αφήνει στους θεατές ένα μήνυμα: να είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες και να ακολουθείτε τα όνειρά σας!
Διάρκεια: 35 λεπτά 
Εισιτήρια: ενηλίκων 8 ευρώ, παιδιών 6 ευρώ
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος 
Τηλ. 212 254 0000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...