Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Spinners! Η νέα μόδα που έχει κατακτήσει τα παιδιά μας

Είναι η μόδα της εποχής! Είναι παιχνίδι, είναι εύκολο, δεν θέλει ιδιαίτερες δεξιότητες και έχει γίνει η νέα μανία μικρών και μεγάλων παγκοσμίως Παγκοσμίως κυκλοφορούν αρκετές εκδόσεις του Spinner σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, ακόμα και με φωτάκια που κάνουν πιο εντυπωσιακό αυτό το παιχνίδι. Από την έρευνα αγοράς που πραγματοποιήσαμε, μεγάλη ποικιλία spinner σε σχέδια και χρώματα θα βρείτε στο Amazon κάνοντας κλικ εδώ αλλά και στο mini in the box και σας τα αποστέλλουν σε λίγες μέρες, κάνοντας κλικ εδώ
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, το Spinner σχεδιάστηκε για να βοηθήσει όσους έχουν αυξημένο άγχος, προβλήματα συγκέντρωσης και ελλειμματικής προσοχής, ακόμα και αυτισμού. 
Μάλιστα, αρκετοί χρήστες σχολίασαν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι τούς βοήθησε να καταπολεμήσουν κακές συνήθειες, όπως το να τρώνε τα νύχια τους. 
Διαβάστε, αυτό το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια. Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε το βίντεο με κόλπα για αρχάριους! Καλή διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...