Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

H Κάρμεν Ρουγγέρη και ο «Μαγικός Αυλός» επισκέπτονται τη Λίμνη Βουλιαγμένης



Η Λίμνη Βουλιαγμένης υποδέχεται για 2η συνεχή χρονιά τις Εκδόσεις Ψυχογιός και την Κάρμεν Ρουγγέρη και σας προσκαλεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 11:00 σε μια παραμυθένια εκδήλωση αφιερωμένη στους μικρούς φίλους της Λίμνης.
Image result for λίμνη βουλιαγμένης
Η συγγραφέας επιλέγει ξανά το μαγευτικό τοπίο της Λίμνης Βουλιαγμένης για να διηγηθεί αποσπάσματα από το νέο της βιβλίο “O Μαγικός Αυλός” και να γνωρίσει τον μοναδικό συνθέτη Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ στα παιδιά, μεταφέροντας τις υπέροχες μελωδίες του μέσα από το αγαπημένο παραμύθι.
Related image
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 με δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά και θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου “O Μαγικός Αυλός” με αποσπάσματα από τη θεατρική παράσταση, πάντα με φόντο τη Λίμνη Βουλιαγμένης.
Related image
Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι καταξιωμένη και πολύ αγαπητή παρουσία στο χώρο του θεάτρου για παιδιά. ‘Εχει σπουδάσει τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο και θέατρο στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης και Πειραϊκού Συνδέσμου, με εξειδίκευση στην όπερα από το Πανεπιστήμιο της Περούτζια. Την σκηνοθεσία του Μαγικού Αυλού έχει από κοινού με την κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...