Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Το θεματικό πάρκο του Ευγένιου Τριβιζά ανοίγει ξανά τις πύλες του για 9 ημέρες στη Θεσσαλονίκη

Image result for Το θεματικό πάρκο του Ευγένιου Τριβιζά ανοίγει ξανά τις πύλες του για 9 ημέρες στη Θεσσαλονίκη
Το θεματικό πάρκο, οι «Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», θα λειτουργήσει ξανά στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Το πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του μεγάλου Έλληνα δημιουργού με τις κατασκευές των 2.500 τ.μ., θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό για εννέα ημέρες, από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου.



Οι λάτρεις των παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα «επιβιβαστούν» στο «Εξπρές των Ονείρων», γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού», και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, την Καιτούλα την κοκέτα την κοτούλα , τη Λιλή την παρδαλή λεοπάρδαλη και άλλους, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο κακό γουρούνι.

Image result for Το θεματικό πάρκο του Ευγένιου Τριβιζά ανοίγει ξανά τις πύλες του για 9 ημέρες στη Θεσσαλονίκη
Ημέρες και ώρες λειτουργίας
Σάββατο 9/9: 10:00-22:00
Κυριακή 10/9: 10:00-22:00
Καθημερινές: 16:00-22:00

Σάββατο 16/9 & Κυριακή 17/9: 10:00-22:00

Περισσότερα στο http://mystikoikosmoitriviza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...