Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Κούνελος & Αρκούδα, Παράξενα φράγματα συμβαίνουν, Οι κακές συνήθειες του Κούνελου, Για να ενωθούμε, θ’ ανακατευτούμε Μια ιστορία για κότες, νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Ίκαρος

 

  

Με μεγάλη  χαρά πήραμε στα χέρια μας τρία νέα παιδικά βιβλία που μόλις κυκλοφόρησαν από τις αγαπημένες μας εκδόσεις Ίκαρος που διακρίνονται, πάντα για την υψηλή ποιότητα του περιεχομένου τους και της εικονογράφησης τους. 

Julian Gough, Jim Field


Κούνελος και Αρκούδα: Παράξενα φράγματα συμβαίνουν

€8,09 €8,99

«Μια χιουμοριστική ιστορία, ιδανική για νέους αναγνώστες».
—Foreword Reviews

Ο Κούνελος δεν μπορεί να το πιστέψει: Μερικά από τα δέντρα στην κοιλάδα πέταξαν προς τον Νότο για να περάσουν τον χειμώνα! Η Αρκούδα είναι σίγουρη ότι τα δέντρα δεν μπορούν να πετάξουν. Ξαφνικά ακούγεται ένα δυνατό ΚΡΑΤΣ, σαν το πιο μεγάλο κουνέλι στον κόσμο να είχε μόλις δαγκώσει το πιο μεγάλο καρότο στον κόσμο! Ένα νέο πλάσμα εμφανίζεται στην κοιλάδα και προσπαθεί να τα Αλλάξει Όλα.

Μια ιστορία για τη Φιλία και την Πρόοδο, γεμάτη μυστήριο και… λάσπες!

Σειρά: Κούνελος και Αρκούδα
Ηλικία: από 7 ετών
Α' Έκδοση: 2021
Μετάφραση: Αντώνης Παπαθεοδούλου
Σελίδες: 112
Διαστάσεις: 12,9 x 18,1 εκ.


Το βιβλίο θα βρείτε από τις εκδόσεις Ίκαρος εδώ

ulian Gough, Jim Field


Κούνελος και Αρκούδα: Οι κακές συνήθειες του Κούνελου

€8,09 €8,99

«Θα γίνει αμέσως ένα σύγχρονο κλασικό. Σκανταλιάρικο, απολαυστικό και σπαρταριστό βιβλίο».
―EOIN COLFER

«Μια ξεκαρδιστική ιστορία».
―NEIL GAIMAN


Η Αρκούδα δεν έχει φτιάξει ποτέ της χιονάνθρωπο. Το ίδιο κι ο Κούνελος, αν και θέλει οπωσδήποτε να φτιάξει έναν χιονάνθρωπο καλύτερο από της Αρκούδας.

Αλλά με μια χιονοστιβάδα κι έναν πεινασμένο λύκο να τον έχουν πάρει στο κυνήγι, ο Κούνελος σύντομα θα καταλάβει ότι, ίσως, είναι καλό να έχεις φίλους με το μέρος σου.

Μια ιστορία για τα καλά της φιλίας και για τα κακά των Κούνελων.

Σειρά: Κούνελος και Αρκούδα
Ηλικία: από 7 ετών
Α' Έκδοση: 2019
Μετάφραση: Αντώνης Παπαθεοδούλου
Σελίδες: 120

Το βιβλίο θα βρείτε από τις εκδόσεις Ίκαρος εδώ


Για να ενωθούμε, θ’ ανακατευτούμε

Μια ιστορία για κότες
€12,96 €14,40

Έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 14 γλώσσες και έχει τιμηθεί με τα βραβεία Cultura, Feu Follet & Les Incorruptibles.


Σήμερα το πρωί επικρατεί πανικός στο κοτέτσι. Ο Μαρσέλ, ο λευκός κόκορας, εξαφανίστηκε. Οι κότες είναι πεπεισμένες πως πρόκειται για ένα βρώμικο κόλπο της αλεπούς. Οι αδιάκοπες επιθέσεις της έχουν γίνει αφόρητες, τελευταία.

Οι κότες αποφασίζουν να αντισταθούν. Οι μαύρες, οι κόκκινες και οι λευκές ενώνονται για να αναλάβουν δράση. Αλλά, πώς θα οργανωθούν; Σε τάγματα; Ανά χρώμα; Ανά μέγεθος; Ποιος θα είναι στην πρώτη γραμμή του νέου στρατού; Οι μαύρες; Ο κόκοράς τους έχει υπέροχο λόγο. Οι λευκές θέλουν να εκδικηθούν την εξαφάνιση του αγαπημένου τους Μαρσέλ. Γιατί, όμως, ένα αρσενικό να ηγείται του τάγματος;

Μια έξυπνη και αστεία ιστορία για την εξουσία, τη δημοκρατία και τη θέση του ατόμου στην κοινωνία, που ολοκληρώνεται με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο!

Σειρά:
Ηλικία: από 5 ετών
Α' Έκδοση: 2021
Μετάφραση: Μυρσίνη Γκάνα
Σελίδες: 56
Διαστάσεις: 23,5 x 33 εκ.


Το βιβλίο θα βρείτε από τις εκδόσεις Ίκαρος εδώ.

καλή ανάγνωση!!!!

«Για να φτιάξω αυτό το βιβλίο χρειάστηκε να περιμένω ώσπου να καταλάβω γιατί οι κότες μάς φαίνονται τόσο εκνευριστικές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...