Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Eλληνικό: Παιδική χαρά έκτασης 5.700 τ.μ. μέσα στο Experience Park -Με 35 ξύλινα παιχνίδια, αεροπλάνα [εικόνες]


Σε πλήρη λειτουργία είναι η παιδική χαρά έκτασης άνω των 5.700 τ.μ. στο The Ellinikon Experience Park στο Ελληνικό.Του πρώτου μέρους του Μητροπολιτικού Πάρκου, που παραδόθηκε στο κοινό στα μέσα Δεκεμβρίου του 2021, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στη Ευρώπη, στο Ελληνικό, που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο χώρος της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην καρδιά του Experience Park, εμπνευσμένος από την ιστορία της πολιτικής αεροπορίας και τη μαγεία της φύσης, προσφέρεται για ψυχαγωγία, εκπαίδευση και εξερεύνηση.
Περιλαμβάνει συνολικά 35 ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές που ενθαρρύνουν τα παιδιά να συνδεθούν με τη φύση και να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους. Η παιδική χαρά περιλαμβάνει πολλά διαδραστικά παιχνίδια καθώς και παιχνίδια, φιλικά προς ΑΜΕΑ, που περιβάλλονται από δένδρα και αρωματικούς θάμνους, προσκαλώντας τα παιδιά να γνωρίσουν την φύση μέσα από το παιχνίδι.
Η περιήγησή των παιδιών μεταξύ άλλων γίνεται και σε διάδρομο απογείωσης της παιδικής χαράς, όπου ένα μικρό τελεφερίκ τους «απογειώνει» και τους «ταξιδεύει» μέχρι το ξύλινο αεροπλάνο.

Τα παιχνίδια είναι κατασκευασμένα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και σχεδιασμένα πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των μικρών επισκεπτών. Ο σχεδιασμός της παιδικής χαράς έχει γίνει από το γραφείο Δοξιάδη και ο εξοπλισμός της έχει δημιουργηθεί από τις διεθνούς φήμης εταιρείες Richter Spielgerate και KOMPAN, προσφέροντας την πιο ασφαλή και συναρπαστική παιδική χαρά στην Ελλάδα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Το Πάρκο λειτουργεί καθημερινά, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00 και η παιδική χαρά από τις 17:00 μέχρι τις 21:00. Η είσοδος στο Πάρκο είναι δωρεάν και η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.


Για την ασφάλεια των επισκεπτών τηρούνται οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το: experiencepark.theellinikon.com.gr



via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...