Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν τα παιδιά μιλούν με το σχέδιο!


Όταν τα παιδιά ζωγραφίζουν, μιλούν με το σχέδιο για τον εαυτό τους, την οικογένειά τους, τον κόσμο! Κι έχουν πραγματικά τόσα πολλά να μας πουν. Αρκεί, να έχουμε τα μάτια και την καρδιά μας, ανοιχτά, να μπορούμε να δούμε!
Nina van de Goors Home eclectic living room
από
Θυμάμαι, όταν φτιάχναμε το σπίτι μας  και διαλέγαμε  τους πίνακες που θα στόλιζαν τους τοίχους, δεν είχα ιδέα τι υπέροχα έργα τέχνης θα μπορούσα να κρεμάσουμε, λίγα χρόνια αργότερα... Τις ζωγραφιές της κόρης μου που στα μάτια μου είναι σκέτα αριστουργήματα!
Nina van de Goors Home eclectic living room
από
 Όταν έπιασε πρώτη φορά το μολυβάκι και χάραξε τις πρώτες γραμμές η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά! Από εκείνη την μέρα, ζωγραφίζουμε τον κόσμο από την αρχή!
Happy Glamorous Girls Bedroom eclectic kids
από
Διαλέξτε έναν τοίχο στο σπίτι σας για να κάνετε μία έκθεσης ζωγραφικής!Είναι πολύ συναρπαστικό! Το σπίτι σας θα φωτιστεί από χρώμα και χαρά!

Art wall eclectic bedroom
από
Ακόμα, κι εάν βάλετε ανάμεσα στους δικούς σας πίνακες ένα και μόνο  έργο του παιδιού σας, ο τοίχος σας θα γίνει μαγικός!
 
από
Όταν παιδιά ζωγραφίζουν...γεννιέται η χαρά! Χθες, η κόρη μου ζωγράφισε την οικογένειά της! Θα το κρεμάσω πάνω από το κρεβάττι μας!Όλα τα παιδιά, γεννιούνται καλλιτέχνες! Το ζήτημα είναι πώς θα παραμείνουν...
Η οικογένειά μας ζωγραφισμένη από την κόρη μου, την Αντριάνα. Σε 3 μήνες θα γίνει τέσσερα. Η μαμά (μπλε φόρεμα) και ο μπαμπάς (καφέ πουκάμισο)... Η Αντριάνα με τα μοβ μαλλιά...Οι γιαγιάδες, ο παππούς, οι νονάδες της! 
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...