Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Εύκολα φαγητά για ένα υπέροχο παιδικό πάρτι!


Όταν πλησιάζουν τα γενέθλια του παιδιού μας, θέλουμε να του κάνουμε ένα υπέροχο πάρτι! Και η πρώτη σκέψη που προκύπτει είναι "τι να μαγειρέψω"; Όμως, εάν αφιερώσουμε πολύ χρόνο στην κουζίνα, ίσως, να κουραστούμε τόσο που να μην απολαύσουμε την γιορτή!  
Ελάτε να δούμε πώς μπορούμε εύκολα και γρήγορα να φτιάξουμε με το παιδί μας υπέροχα φαγητά που δεν θέλουν κόπο για να γίνουν και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν! Και το πιο σημαντικό, θα έχουν γίνει από εμάς και τα παιδιά μας! 
Τι λέτε γι' αυτά τα μικρά ποντικάκια από τυρί, με αυτάκια από ζαμπόν και μυτούλα από ελιές; Υπέροχα και πανεύκολα! Αλλά και αυτά τα πλασματάκια της θάλασσας απο λουκάνικο και τυρί, νομίζω πώς κλέβουν την παράσταση!
 Τώρα, εάν θέλουμε να φτιάξουμε ένα πανεύκολο κέρασμα, μπορούμε  να δημιουργήσουμε  μικρά σπιτάκια!
Χρειαζόμαστε, μόνο, φέτες ψωμί και τα υπόλοιπα είναι θέμα  φαντασίας! Ωραίο να παίζεις, μαγειρεύοντας! Δείτε, κι αυτήν την πίτσα χιονάνθρωπο! Θα δοκιμάσω να την κάνουμε, απόψε, στο σπίτι! 
Τι λέτε, θα σας άρεσε  ένας σκαντζόχοιρος, όλο νοστιμιά; Θα χρειαστούμε  ένα γκρέιπφρουτ, μερικές ελιές για τις βλεφαρίδες και την μυτούλα, οδοντογλυφίδες και λουκάνικα! 
Ελάτε, τώρα να δούμε πώς να σκορπίσουμε περισσότερα χαμόγελα!
Θα χρειαστούμε καθαρισμένα μήλα σε φέτες, για τα χείλια, άσπρες καραμέλες για τα δόντια και  φυστικοβούρο με λίγο χυμό λεμόνι για να κολλήσουν τα δόντια! Ωραίες κι εύκολες ιδέες! Ανυπομονώ, τόσο να μαγειρέψω με την κόρη μου που μάλλον δεν θα περιμένω μέχρι το πάρτι!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

3 σχόλια:

  1. Ζέφη, είδα σήμερα το blog σου τυχαία...Είμαι τόσο χαρούμενη! Επιτέλους,λέω μια σελίδα μαγική! Από το πρωί έχω κολλήσει!
    Ζωή, ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά πολύ ωραία φαγητά και εύκολα μπορούν να γίνουν με τα παιδιά! Τόνια, Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο για τις πολύ όμορφες ιδέες! Δήμητρα Κύθηρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...