Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Η ζωή σαν παιχνίδι.


Ο Pilpop είναι ένας καλλιτέχνης που ζει  στο Βερολίνο. Την πόλη αυτή, την αγάπει, την θαύμαζει και αποφάσιζει να  ζήσει εκεί. Το Βερολίνο είναι γι ' αυτόν ένας φίλος. Περπατούν μαζί στην ζωή. Γι' αυτό κι η πόλη του, του εμπιστεύτηκε  το μεγαλύτερο  μυστικό της. Την ομορφιά του να ζεις  και να βλέπεις τον κόσμο σαν παιχνίδι. Έτσι, κι αλλιώς περνούν τόσο γρήγορα όλα. Αναρωτιέμαι θα μπορούσαμε να δούμε την δική μας πόλη, σαν παιχνίδι; Κάποτε, όταν ήμασταν παιδιά, το κάναμε. Και μια μέρα, μας είπαν "Μεγάλωσες πολύ για όνειρα".
 Ο Pilpop μας  αποκαλύπτει ένα  video μαγικό που δείχνει την καθημερινότητα αυτής της πανέμορφης πόλης όπως θα παρακολουθούσαμε ένα παιδικό παιχνίδι να μπαίνει σε κίνηση. Όταν. όλα τα δεις από μακριά είναι σαν παιχνίδι. Θέλω να παίξω ξανά, σαν παιδί. Να ονειρευτώ.  Να δω, την πόλη μου, την Αθήνα,  τον κόσμο γύρω μου, ξανά, με μάτια παιδικά. Υπάρχει έξοδος από το τέλμα; Μόνο εάν  αγαπήσουμε από την αρχή, τον κόσμο. Πιστεύω πώς η μαγεία δεν σβήνει, αρκεί, να αφήσουμε  να μπει μια ηλιακτίδα και τότε, όλα θα μπουν σε κίνηση...και θα φωτίσουν ξανά. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

1 σχόλιο:

  1. Μια πολύ απλή ιδέα αλλά φανταστική. Να δουμε τον κόσμο με τα μάτια των παιδιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...