Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Πώς ν'ανανεώσετε το σπίτι σας!


Ελάτε να δούμε πώς ν' ανανεώσετε μαζί με το παιδί σας,  το σπίτι και να βάλετε λίγη μαγεία στην ζωή σας! Μία εξαιρετική ιδέα είναι να κρεμάσετε στο δωμάτιό σας φωτάκια και φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ατμόσφαιρα θα γίνει πολύ γλυκιά!
Μια ακόμα πολύ ακλή  ιδέα είναι να βάψετε ένα παλιό σας έπιπλο με λευκή μπογιά, να το διακοσμήσετε με αναμμένες κολοκύθες και ν' ανάψετε φωτάκια! Το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά υπέροχο! 
 Μπορείτε ακόμα, να μεταμορφώσετε τις κολοκύθες σας σε γλάστρες και να βάλετε μέσα χρυσάνθεμα. Η είσοδος του σπιτιού σας θα γίνει σαν των παραμυθιών! 
Μερικά κεράκια, σε γυάλινα βάζα, στολισμένα με αποξηραμένα φθινοπωρινά φύλλα, κάνουν την διαφορά! Εξαιρετική ιδέα! 
Όσο για την κουζίνα, μην αγοράζετε καινούργια φωτιστικά. Ένα σουρωτήρι είναι ιδανικό για φωτισμό! 
Μην ξεχνάτε ακόμα, οτι δεν χρειάζεται να πετάτε τα παλιά μπουκάλια με το κρασί που ήπιατε το προηγούμενο βράδυ. Γίνονται υπέροχες δάδες για να φωτίζουν τα δικά σας μονοπάτια ονείρου.Δείτε, ακόμα, το γυάλινο βάζο με το πράσινο κερί και τα πράσινα μήλα! Είναι υπέροχο!
Και βέβαια, μην ξεχνάτε να μαγειρέψετε μήλα στο φούρνο με μέλι, κανέλλα και καρύδια! Ένα υπέροχο άρωμα θ' απλωθεί παντού το σπίτι σας! 
Καλή έμπνευση για ανανέωση!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΔΕΕΣ!!!!!
    εγω προσωπικα με τα φωτακια εχω κολλημα!!!τα βαζω παντου!!!χαχαχα
    ευχαριστουμε για την εμπνευση που μας εδωσες!!!
    φιλια πολλα Χ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά το σουρωτήρι όλα τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...