Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικες συνταγές όλο φαντασία!


Πώς σας φαίνονται αυτά τα κουλουράκια; Είναι τάρανδοι και είναι υπέροχα! Το μόνο που χρειάζεστε να προσθέσετε είναι μυτούλα, μάτια και κερατάκια, λίγο πριν τα βγάλετε από τον φούρνο!
Αλλά κι αυτά τα ντόνατς, πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη  είναι μοναδικά! Με μερικά σοκολατάκια και μια καραμελίτσα, γίνονται έτοιμοι χιονάνθρωποι για φάγωμα!
cutefoodforkids.com
Τα τυράκια La vache qui rie μεταμορφώνονται σε μικρούς βοηθούς του Άγιου -  Βασίλη και το πιάτο με φαντασία γίνεται το έλκηθρο που την νύχτα των Χριστουγέννων θα πετάξει στον παραμυθένιο κόσμο της γεύσης! Δεν σας κρύβω...ανυπομονώ πολύ γι' αυτό το  συναρπαστικό ταξίδι!
 
Τα τυράκια Babybel με λίγη κρέμα τυρί γίνονται μικρά Άγιο- Βασιλάκια έτοιμα να τα φας ή να παίξεις μαζί τους! Τα φαντάζομαι στο γιορτινό τραπέζι  μας και την κόρη μου με τους φίλους της, να τα κρατάνε στα χεράκια τους και να τους μιλάνε. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό!
Αλλά κι αυτό το μπισκότο είναι υπέροχη λιχουδιά! Με  κρέμα σαντιγί, μπανάνα, σταφίδες και μαρμελάδα φράουλα μεταμορφώνεται σ ' έναν υπέροχο Άγιο Βασίλη! 
Και μην ξεχνάτε! Φράουλες με σαντιγί και σαμπάνια μπορεί να είναι  το απόλυτα συναρπαστικό πρωϊνό αλλά  το θέμα μας είναι φράουλες με σαντιγί για να φτιάξουμε τον πιο γλυκό Άγιο- Βασίλη! Το μόνο που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε αυτό το υπέροχο  χριστουγεννιάτικο γλυκό είναι έμπνευση! Το γλυκό προορίζεται για ειδικές περιστάσεις, μετά από ξενύχτι την Πρωτοχρονιά! Καλές γιορτές να έχουμε! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :) 

You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

6 σχόλια:

  1. Υπέροχες ιδέες! Μου χάρισες έμπνευση πολύ! Χαρούμενες γιορτές να έχουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πωπω! Τι ωραία! Μου έρχεται να τα φάω όλα!!!Τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά αυτό με τις φράοουλες θέλω να το κάνω ΠΟΛΎ!Μαρία, Σέρρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ ΟΛΑ! ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ! ΑΡΕΤΗ - ΜΑΡΙΑ -ΝΕΦΕΛΗ ΔΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρούμενα και γιορτινά Χριστούγεννα! Όλο χαρά κι αγάπη! ΝΙΚΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα ωραία, αλλά ειδικά αυτά με τα Babybel..θυμάσαι τι φτιάχναμε κι εμείς σαν παιδάκια με αυτό το κόκκινο κερί? Τρελαινόμουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...