Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Απόκριες με το παιδί μου!


Σε λίγες μέρες, οι Απόκριες φτάνουν! Ώρα να παίξετε με το παιδί σας στους πιο χαρούμενους ρυθμούς του Καρναβαλιού! Για να μπείτε στο κλίμα επισκεφτείτε με το παιδί σας στην κουζίνα, βάλτε χωνάκια  και  μπάλες  παγωτού και φτιάξτε κλόουν! Δεν είναι υπέροχοι; 

Εάν πάλι θέλετε, κάτι πιο υγιεινό,  μπορείτε να δοκιμάσετε να ντύσετε αποκριάτικα τα φρούτα και να παίξετε το δικό σας καρναβάλι ! 
Εάν, πάλι, σας περίσσεψαν μπουκάλια βάλτε μέσα τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια ζωγραφίστε τα και δημιουργήστε τα δικά σας φώτα- φαντασματάκια! 
Και βέβαια, τα πιο όμορφα φαντασματάκια για να στολίσετε το σπίτι σας είναι αυτά από σεντόνι που κρέμονται από το ταβάνι με πετονιά! Εκπληκτική ιδέα! 
escarabajosbichosymariposas
Με ένα πλαστικό πιάτο, χαρτόνια , ψαλίδι και κόλλα,  μπορείτε να φτιάξετε έναν ινδιάνο! 
littlekinderwarriors
Κι εάν θέλετε να μεταμορφωθείτε σε μάγισσα κολλήστε πάνω σε ένα παλιό ζευγάρι παπούτσια ματάκια! 
dollarstorecrafts
Εάν κάνετε αποκριάτικο πάρτι  για το παιδί σας φτιάξτε μια κολοκύθα από καροτάκια! Θα τραβήξει όλα τα βλέμματα! 
livinglocurto
Μπορείτε, ακόμα, να ζωντανέψετε το καρναβάλι των ζώων μέσα σε μία κολοκύθα! Κι εάν θέλετε να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο φτιάξτε μία καρδούλα - ανθρωπάκι! 
thatartistwoman
Σας περίσσεψε πράσινο τούλι και μια κορδέλα;  Ώρα να φτιάξετε την όμορφη στολή της Τίνκερμπελ για την κορούλα σας! Δεν χρειάζεται ράψιμο! 
etsy
Περισσότερες ιδέες για κοστούμια από τούλι και πώς θα τα φτιάξετε θα βρείτε εδώ. Καλή διασκέδαση!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)




5 σχόλια:

  1. Γεια σου Ζέφη...
    είμαι μια κρυφή αλλά φανατική θαυμάστρια του blog σου... Είμαι μαμά 2 υπέροχων κουκουβαγιών (!!) και πάω κατευθείαν στο ψητό: πλησιάζουν τα γενέθλια τους (ένα αγόρι 4χρ και ένα κορίτσι 7 χρ) και πέφτουν στις Απόκριες... Περίμενα αγωνιωδώς να κάνεις post στη σελίδα σου και σήμερα είδα κατιτίς... Μήπως έχει να μου προτείνεις κάτι για το πάρτυ γενεθλίων τους???

    Keep up the good blog!

    Αργυρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας λόγια! :) Αργυρώ για το πάρτι γενεθλίων δες εδώ...http://paizoumemazi.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9 Τώρα, ξεκίνησα! Θα βάλω πολλές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...