Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Παίζω με το παιδί μου την εποχή των δεινόσαυρων!


Μία εξαιρετική ιδέα να περάσετε ένα απόγευμα στο σπίτι με το παιδί σας είναι να παίξετε τους δεινόσαυρους! Αρκεί να έχετε λίγο πράσινο χαρτόνι, ψαλίδι και κόλλα για να τους κατασκευάσετε! Το παιδί σας θα κατενθουσιαστεί με το παιχνίδι! 
momendeavors
Μπορείτε, ακόμα, να βουτήξετε τα ποδαράκια των δεινοσαύρων μέσα σε μπογιά και να φτιάξετε τις πατημασιές τους πάνω σε χαρτί! Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελα να δοκιμάσει κάτι τέτοιο; 
Εάν έχετε μία λεκάνη μπορείτε, ακόμα να φτιάξετε μια σκηνή από την φοβερή, εκείνη, εποχή που ζούσαν οι δεινόσαυροι! Καταπληκτική ιδέα για να φτιάξετε τις δικές σας ιστορίες. 
Και βέβαια , ένα δεινόσαυρος με μανταλάκια είναι σκέτη γλύκα! Μ' αυτούς τους δεινόσαυρους, μπορεί το παιδί σας να μάθει, ακόμα και να μετράει!
Μια εξαιρετική, ακόμα, ιδέα είναι να πάρετε πλαστελίνη να φτιάξετε τα απολιθώματα των δεινοσαύρων και να ζητήσετε από το παιδί σας να κάνει τις αντιστοιχήσεις.
Το ίδιο παιχνίδι, μπορείτε να το παίξετε με όλα τα πλαστικά ζωάκια σας. 
craftzine
Μπορείτε, ακόμα, να δοκιμάσετε να φτιάξετε σε μια γωνιά του παιδικού δωματίου ένα χαλάκι για τους με θέμα την εποχή των δεινοσαύρων!
Σας περίσσεψαν πιάτα από το παιδικό πάρτι; Αξιοποιήστε τα! Ώρα για δημιουργία! Καλό παιχνίδι!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

  1. Υπέροχες ιδέες! Ο γιος μου θα ξετρελαθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα απλά πράγματα μπορούμε να κάνουμε! Σ΄ευχαριστούμε για τις όμορφες ιδέες! Και εγώ και τα μικρά μου που από τότε που βρήκαμε έχουμε ανακαλύψει τόσα . ΖΩΗ θΑΝΟΣ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...