Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Παίξτε με το παιδί σας τα ρομπότ!


Η κόρη μου, η Αντριάνα, πάει προνήπιο και κάθε μέρα τραγουδάει "Ροπ, ροπ, είμαι ένα ρομπότ". Έτσι, σκεφτήκαμε να περάσουμε ένα απόγευμα φτιάχνοντας παραμύθια επιστημονικής φαντασίας με τι άλλο θέμα;
Τα ρομπότ. Πάρτε χαρτόνια ζωγραφίστε το κεφαλάκι τους και κολλήστε πάνω τους μπισκότα και smarties. Θα είναι πολύ γλυκά ρομπότ! 
Πριν  να κοιμηθεί το παιδί σας, κάντε το μπάνιο  παρέα με τα αγαπημένα σας ρομποτάκια που βρήκα εδώ. Το μαγικό με αυτά, είναι ότι κολλάνε και ξεκολλάνε πανεύκολα με νερό πάνω στα πλακάκια! 
Μπορείτε να κάνετε την ώρα του μπάνιου απολαυστική φτιάχνοντας μ' αυτά ένα σωρό ιστορίες!
Όταν το παιδί σας κοιμηθεί, φτιάξτε να πάρει μαζί του στο σχολείο ένα σάντουιτς ρομπότ. Θα χαρεί πολύ όταν ανοίξει την τσάντα του και το δει. 
Και μια και λέμε για τσάντα. Δείτε κι αυτήν με το ρομποτάκι. Δεν είναι μοναδική; Την βρείτε στο  κατάστημα Beebies και είναι σκέτη γλύκα!
familyfun
Κι εάν κάνετε ανακύκλωση, αξιοποιήστε τα παλιά κουνσερβοκούτια και φτιάξτε, με το παιδί σας, μοναδικά έργα τέχνης!
Εάν, τώρα θέλετε να φτιάξετε ρομπότ από χαρτί δείτε αυτά που βρήκα, είναι μοναδικά! Αξίζει να δοκιμάσετε, να τα φτιάξετε. Θα τα βρείτε, εδώ
Κι εάν θελήσετε παίζοντας με το παιδί σας τα ρομπότ, να αλλάξετε την φωνή σας βρήκα αυτό, εδώ και το θεωρώ εξαιρετικό εργαλείο για παιχνίδι και την τέλεια παράσταση! Μιλώντας η φωνή σας θα αλλάξει και θα ακούγεστε σαν ρομπότ αληθινά! Καταπληκτικό! Θα το βρείτε, εδώ!
Εξαιρετική ιδέα είναι, ακόμα, να φτιάξετε με το παιδί σας μαγνητικά παζλ με ρομπότ! Θα του αρέσει πολύ! Το βρήκα εδώ
Καλή διασκέδαση, λοιπόν! Κάθε παιχνίδι με ρομπότ δεν μπορεί, παρά να είναι απολαυστικό!


Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα παιχνίδια από το Amazon.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)




4 σχόλια:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...