Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Παιχνίδια σαν παραμύθι για παιδάκια βρεφικής και προσχολικής ηλικίας!


Dragonstone Castle with knight, princess and dragon - Soft Toy
Είναι ένας μαγικός κόσμος από παιχνίδια για παιδάκια βρεφικής και προσχολικής ηλικίας. Βγαλμένα όλα τους από παραμύθι. Πραγματικά, υπέροχα! Δείτε αυτό το κάστρο είναι φτιαγμένο από πανί. Κατάλληλο για μικρότερα παιδάκια.
Έχει τα πάντα! Την όμορφη βασιλοπούλα και το βασιλόπουλο των παραμυθιών, τον δράκο και το μαγικό κάστρο! Και ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να ζωντανέψει το παραμύθι; Και ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να ζήσει την μαγική εμπειρία να παίξει φανταστικά παιχνίδια ρόλων με την μαμά του και να ζήσει στο όνειρο; Μοναδικό! 

HABA 930 - Doll's Carrying Bag
Αλλά κι αυτή η κούνια για τις κούκλες της μικρής σας είναι σκέτη γλύκα.  Έχει φτιαχτεί  με απίστευτες λεπτομέρειες και αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή! Τα χρώματα είναι μοναδικά, είναι στολισμένη με λουλούδια και λατρεύω την κουνουπιέρα της! Έχει κάτι από τα παραμύθια! 
Κι εάν θέλετε να μάθετε στο παιδί σας πώς η γη μας είναι στρογγυλή και πάνω της υπάρχουν σπίτια και λιβάδια με δέντρα, άνθρωποι και αυτοκίνητα αυτό είναι το κατάλληλο παιχνίδι. Και ναι, υπάρχει βαρύτητα! Γι' αυτό δώστε σημασία σ' αυτό το παιχνίδι! 
Haba Miniland Fabric Ball
Έχει απίστευτη αισθητική και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παίξετε με το παιδί σας και να του μάθετε ακόμα και φυσική! Με το παιχνίδι ο κόσμος μας γυρίζει! 

Mermaid Squirter
Τώρα, εάν στο παιδί σας δεν αρέσει το μπάνιο, μ' αυτήν την πεντάμορφη γοργόνα - παιχνίδι θα το λατρέψει. Έτσι, απλά συμβαίνουν τα πιο μαγικά πράγματα στον κόσμο! Και ποιος ξέρει ίσως να του πείτε στο μπάνιο και το παραμύθι με τον Μέγα - Αλέξανδρο και την αδελφή του. Θα μαγευτεί! 
Building Blocks Sevilla
Και μ' αυτό το παιχνίδι θα χτίσετε το παλάτι των ονείρων σας. Ωραίο να παίζεις με την φαντασία! 
Haba Toys Room Tent Marrakesh
Σε ποιο παιδάκι δεν αρέσει να κρύβεται; Κι αυτή είναι μία σκηνή, απλά μαγική! Την λατρεύω! 
Haba Basic Blocks Large Starter Set by Haba
Μην ξεχνάτε με τα τουβλάκια μπορείτε να χτίσετε την πιο όμορφη πόλη των παραμυθιών! 
Flower Garland Mia by Haba
Σας έχουν χαρίσει, ποτέ, δώρα νεράιδες; Αυτή η γιρλάντα είναι μοναδική για να στολίσει το παιδικό δωμάτιο. Το καλύτερο δώρο! Ταιριάζει παντού.
Rosa Fairy Play Tent by Haba
Ακόμα, και πάνω στις σκηνές των ονείρων σας! 
Κι εάν θέλετε να παίξετε με το παιδί σας κάτι διαφορετικό. Παίξτε πώς μια μέρα πηγαίνετε στο ζωολογικό κήπο. Ένα είναι σίγουρο.  Θα του αρέσει πολύ!
Haba Eeny, Meeny, Miny Zoo
Αλλά το πιο ωραίο είναι ότι κάποια παιχνίδια, σαν αυτό, ζωντανεύουν με έναν μαγικό τρόπο, τα παραμύθια! Θυμάστε την πριγκίπισσα και το μπιζέλι; Η πριγκίπισσα δεν μπορούσε να κοιμηθεί κάτω από τόσα στρώματα γιατί την σούβλιζε ένα μπιζέλι. Τώρα το παραμύθι γίνεται επιτραπέζιο παιχνίδι. Υπέροχα! Αυτά τα παιχνίδια είναι, απλώς, μαγικά! Καλή διασκέδαση. Καλό παιχνίδι. 
Haba Toys Game: Sleepy Princess and the Pea
Haba 8117 - Marrakesh Sitting Cushion
Αλλά κι αυτό το κάθισμα είναι μοναδικό! Καλή διασκέδαση! Καλό παιχνίδι με το παιδί σας! 

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώεάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε αυτά τα παιχνίδια. Θα τα βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στις ονομασίες τους. 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


1 σχόλιο:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...