Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ντύστε το παιδικό δωμάτιο με υπέροχα χαλιά!


Είναι όλα τους βγαλμένα από παραμύθι! Μιλάω για τα παραμυθένια χαλιά για παιδικό δωμάτιο της Haba. Δείτε αυτό, σε κυκλικό σχήμα απεικονίζει μια πόλη μαγική. Απλά υπέροχο! Θα το βρείτε εδώ.
Αλλά κι αυτό χαλί είναι ιδανικό για να πάρει το παιδί σας τα αυτοκινητάκια του και να μάθει να κυκλοφορεί στους δρόμους. Το ταξίδι της γνώσης, αρχίζει με το παιχνίδι! Το μοναδικό αυτό χαλί θα βρείτε εδώ!
Αλλά κι αυτό το χαλί είναι πανέμορφο. Ροζ με λουλούδια, όλο αγάπη, ιδανικό για την δική σας νεράιδα! Θα το βρείτε εδώ.
Χαλί με μία παραμυθένια πόλη πάνω του! Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελα να ταξιδέψει , παίζοντας πάνω του στην χώρα της φαντασίας; Θα το βρείτε εδώ.
Ο κόσμος όλος μία αγκαλιά από λουλούδια. Ένα χαρούμενο χαλί που θα κάνει το παιδικό δωμάτιο υπέροχο! Θα το βρείτε εδώ.
Κι εάν ψάχνετε τον δράκο των παραμυθιών θα τον βρείτε εδώ. Καταπληκτικός!!!
 Μάλιστα, υπάρχει και σε κάθισμα. Το παιδάκι σας δεν έχει λόγο να φοβάται τους δράκους. Είναι αξιολάτρευτος! Τον δράκο βρήκα εδώ! Μαγικά χαλιά! Δεν είναι πανέμορφα;  Μου αρέσουν πολύ!

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώεάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα  χαλιά για το παιδικό δωμάτιο. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

2 σχόλια:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...