Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ένα δώρο για την δασκάλα στην τάξη σας!


Το παιδί σας θέλει να κάνει ένα δώρο στην δασκάλα του; Ωραία! Μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε κάτι μαζί που θα το χαρίσετε σε όλη την τάξη σας. Μπορείτε, ας πούμε να φτιάξετε ένα πολύ όμορφο οχυρό από κηρομπογιές που μέσα του θα έχει καραμέλες, γλυκά κεράσματα για όλα τα παιδάκια στην τάξη! 
twelvecraftstillchristmas
Μια πολύ όμορφη ακόμα ιδέα είναι να φτιάξετε μία τούρτα με όλα τα χρήσιμα σε μία τάξη. Στολίστε την με χρώματα, κόλλες,  σημειωματάρια, μολύβια και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. 
 radiobutlers
Η δασκάλα σας θα κατενθουσιαστεί μ' αυτό το δώρο και θα θελήσει να το μοιραστεί με τα αγαπημένα παιδιά της, στην τάξη. 
Για να φτιάξετε αυτήν την υπέροχη τούρτα -  δώρο στην δασκάλα σας, θα χρειαστείτε ένα ρολό κουζίνας, μερικά τετράδια με χοντρό εξώφυλλο, λαστιχάκια και ότι άλλο θέλετε να βάλετε πάνω της για να την διακοσμήσετε. Είναι, πράγματι, πολύ εντυπωσιακή! Μην  ξεχάσετε να την στολίσετε γύρω γύρω με κορδέλες. 
Μπορείτε, ακόμα, να δοκιμάσετε να φτιάξετε ένα στεφανάκι για την αγαπημένη σας τάξη χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι σιλικόνης. Πολύ όμορφο θα στολίσει, υπέροχα την πόρτα της τάξης σας! 
motheroffashion
Κι εάν όλα αυτά είναι πολύ δύσκολα...διαλέξτε ένα όμορφο βάζο, βάλτε μέσα μολύβια και δέστε το με κορδέλες μέτρου! Απλό αλλά θα στολίσει μοναδικά την έδρα της δασκάλας σας. Ξέρετε, θα χαιρόμουν πολύ με ένα τέτοιο δώρο γιατί τα παιδάκια στην τάξη μου, χάνουν πολύ συχνά τα μολύβια τους. 
saucysprinkles
Αλλά και μια  χειροποίητη μολυβο θήκη από μολύβια είναι τέλειο δώρο για την τάξη! 
squidoo
Δεν έχει σημασία το δώρο αλλά η  προσφορά. Μην το ξεχνάμε... 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

  1. Τι όμορφες ιδέες! Θα χαιρόμουν πολύ ένας μαθητής μου να μου έφερνε κάτι τέτοιο! Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τούρτα με τα διάφορα υλικά είναι τέλεια ιδέα!!! Και στην εποχή που ζούμε νομίζω πως θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα! Η μικρή μου φέτος πήγε στο νηπιαγωγείο και όλοι οι γονείς δώσαμε 50 ευρώ για να αφοδιαστεί η δασκάλα με χαρτόνια, κόλλες και ό,τι άλλο χρειάζεται να υπάρχει στην τάξη για να μπορέσουν να δουλέψουν τα παιδιά ... Χαλάλι της γυναίκας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...