Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Φτιάξτε παιχνίδια για τα παιδιά με τα παλιά σας cd!


bkids.typepad.com
Καθαρίζοντας τα συρτάρια στο γραφείο, βλέπετε πώς υπάρχουν  πολλές θήκες cd  που είναι λίγο σπασμένες και ακατάλληλες για χρήση. Μην τις πετάτε! Μπορείτε να φτιάξετε με αυτές πολύ διασκεδαστικά παιχνίδια για το παιδί σας. 
Σίγουρα, στο παιδί σας αρέσει να παίζει με τους λαβύρινθους. Για να φτιάξετε έναν, θα χρειαστείτε την παλιά σας θήκη cd και ειδικά κορδονάκια κατασκευών που θα βρείτε εδώ τα οποία κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα κολλάτε έτσι, ώστε να σχηματίσετε το λαβύρινθο.
Grafix Twisty Flexible Wax Creative Building Craft Sticks 300 Pieces
Ύστερα, βάζετε μέσα τις μπίλιες σας, που μπορείτε να φτιάξετε από πηλό ή polymer clay που θα βρείτε εδώ. Το polymer clay μοιάζει με την πλαστελίνη αλλά ότι φτιάξετε με αυτό , μπορείτε να το ψήσετε και να μείνει για πάντα.  Στη συνέχεια, κλείνετε το καπάκι και το παιχνίδι αρχίζει!
Εκτός, των άλλων με αυτά τα κορδονάκια που θα βρείτε εδώμπορείτε να κρατήσετε το παιδί σας δημιουργικά απασχολημένο φτιάχνοντας ένα σωρό κατασκευές τις οποίες μπορείτε να κολλήσετε πάνω στα cd και να φτιάξετε μοναδικά έργα τέχνης! 
Και μην ξεχνάτε πάνω στα cd μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο από πλαστελίνη! Εύκολο και απόλυτα συναρπαστικό! Εκτός των άλλων μπορείτε να μιλήσετε στο παιδί σας για ένα σωρό πράγματα όπως π.χ. πώς τρέφονται τα φυτά, μεγαλώνουν και μας χαρίζουν το άρωμα και την ομορφιά τους! 
imadeitso
Με την πλαστελίνη μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σωρό κόσμους! Αφήστε την φαντασία σας, ελεύθερη να σας οδηγήσει. 
Μπορεί το θέμα σας να έχει να κάνει με την θάλασσα, τους μύθους ή την ιστορία. Ότι και να κάνετε με το παιδί σας, καλή διασκέδαση! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


4 σχόλια:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...