Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Παραμυθένια κουκλόσπιτα!




Η αλήθεια είναι οτι απο μικρή  ήθελα να αποχτήσω μία κορούλα να παίζω, συνεχώς, μαζί της! Το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζεται κανείς, όταν μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης μου είναι ένα κουκλόσπιτο που της έκανε δώρο η γιαγιά της, στα γενέθλιά της. Ήθελε πολύ να της το πάρουμε...


Και το όνειρό της έγινε πραγματικότητα! Δεν υπάρχουν λέξεις να σας περιγράψω, πόσο η κόρη μου ξετρελαίνεται να παίζει στο κουκλόσπιτό της! Έκτός από τις Barbie φιλοξενεί, εκεί, και τους 7 νάνους και πολλά άλλα αγαπημένα παιχνίδια της...


Για να αποφασίσουμε να το παραγγείλουμε είχα  κάνει μια πολύ καλή έρευνα αγοράς. Είχα πάει σε όλα τα ελληνικά καταστήματα και είχα ενημερωθεί για το τι υπάρχει στην Ελλάδα. Και δεν είχα μείνει ικανοποιημένη. 
Έψαχνα το καλύτερο... ένα όνειρο ζωής θα γινόταν πραγματικότητα...

Αλλά επειδή, εδώ,  μερικές φορές, -δεν ξέρω γιατί- μας χτυπούν στις τιμές, αποφάσισα να ψάξω και στο εξωτερικό τι γίνεται γιατί είχα ακούσει οτι εάν ψάξεις για τα ίδια παιχνίδια, τα βρίσκεις πολύ φθηνότερα.
Πολλές φίλες μαμάδες με έχουν ρωτήσει για να πάρουν και αυτές το κουκλόσπιτο που έχουμε...Να, λοιπόν, τι έκανα. Βρήκα το κουκλόσπιτο που αμέσως ξετρελάθηκα μαζί του! Στην αρχή είχα αμφιβολίες... να παραγγείλω κάτι μέσω internet; Είναι αυτό ασφαλές; Και εάν βάλω χρήματα σε μία κάρτα, μήπως μου τα κλεψουν; Και όλα αυτά...

Μετά, έμαθα για τις προπληρωμένες κάρτες που δίνουν οι τράπεζες (Κύπρου, Αττικής και άλλες) και εκεί βάζεις ότι ποσό χρημάτων θες, οπότε δεν κινδυνεύεις... Και μετά το παραγγείλαμε..Και πέρασαν οι μέρες και έφτασε στο σπίτι μας, 2-3 μέρες πριν τα γενέθλια της Αντριάνας.
Δεν σας περιγράφω την χαρά μας. Ήταν όλα γιορτή. Το άνοιγμα του κουτιού, η συναρμολόγησή του, το παιχνίδι με το κουκλόσπιτο...όλα...Και το ανοίξαμε πριν τα γενέθλια. Γίναμε, μαζί της, παιδιά ανυπόμονα!
Βρήκα και σας παρουσιάζω τα παραμυθένια κουκλόσπιτα της Kidkraft!  Ίσως, εσείς, να είστε οι επόμενοι που θα κάνετε το κοριτσάκι σας να πετάει απο χαρά! Δε θα σας πω πόσες φορές είχα δει αυτά τα βίντεο με την κόρη μου πριν να μας έρθει το κουκλόσπιτο γιατί θα γίνω ρεζίλι... :) 
Λοιπόν, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα...αρχίζουμε!


Kidkraft Savannah Dollhouse With 14 Piece Furniture 65023 Dollhouse

 


Kidkraft Designer Dollhouse 65156 Dollhouse

 

Kidkraft 65078 So Chic Dollhouse

Kidkraft 65082 My Dream Mansion Dollhouse


KidKraft Pastel Swivel Dollhouse



KidKraft Country Lane Cottage





KidKraft Doll Family of 7 - Caucasian

Να και μία οικογένεια που ζει σε κουκλόσπιτο! 


Βρείτε εδώ, τα κουκλόσπιτα των ονείρων σας!


 
Σας αρέσουν τα κουκλόσπιτα; Διαβάστε, αυτό το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

21 σχόλια:

  1. ειναι πανεμορφα,παραμυθενια,αντε να μεγαλωσει και η δικια μου κορουλα λιγο ωστε να μπορουμε να παιζουμε χωρις να τα καταστρεφουμε!!!να σου ζησει το κοριτσακι σου.πολλες χαρουμενες ωρες ατελειωτου παιχνιδιου σας ευχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τα γλυκά σου λόγια! Και η κορούλα σου θα μεγαλώσει γρήγορα όπως και η δική μου! Πόσο είναι αλήθεια; Να είστε ευτυχισμένες, γεμάτες αγάπη και χαρά στη ζωή σας!Πολύ παιχνίδι στη ζωή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικό blog! Θερμά συγχαρητήρια!
    Και εμείς θα πάρουμε το δικό σας κουκλόσπιτο από το Παίζουμε μαζί! Η κόρη μου είναι 4 ετών και έχει ξετρελαθεί που τα είδε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλημέρα Ζέφη μου... Mόλις παραγγείλαμε και εμείς ένα απο τα κουκλόσπιτα!!!!!! Καιρό τώρα έψαχνα να αγοράσω ένα παραμυθένιο κουκλόσπιτο αλλά όλα ήταν πολύ ακριβά χωρίς να το αξίζουν....πουλάνε τα έπιπλα χωριστά και ανεβαίνει πολύ η τιμή.....ενώ αυτα που παρουσιάζεις είναι ολοκληρωμένα και σε καλές τιμές!!!! Ευχαριστούμε πολύ για τις φανταστικές ιδέες σου φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα χαζεύω ώρα τώρα! Είναι απίστευτα! πότε θα μεγαλώσει λίγο ακόμα να το πάρουμε να παίζουμε! Εννοείται ότι θα παίζω και εγώ! Καταπληκτικές τιμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλέ δεν ξέρω ποιό να πρωτοδιαλέξω! Όλα είναι υπέροχα πραγματικά! Ποιά κορούλα δεν θα ήθελα ένα τέτοιο στο δωμάτιό της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι τιμές αναφέρονται μόνο στα κουκλόσπιτα ή και στο εσωτερικό περιεχόμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε αυτό που είχα παραγγείλει η τιμή τα συμπεριλάμβανε όλα. Κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα κάθε κουκλόσπιτου συνδέεστε με το Amazon το βλέπετε και οτι κάθε ένα από αυτά, αναλυτικά, περιλαμβάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή Ζέφη επειδή σκεφτόμαστε να φτιάξουμε ένα μόνοι μας με τον άντρα μου το καλοκαίρι για την μικρή μας θα σου ήταν κόπος να μου στείλεις τις διαστάσεις του και το ύψος μεταξύ των ορόφων; Χωράνε οι barbie ή είναι για μικρότερα κουκλάκια; Στείλε μου ένα μειλ στο ανθομέλι. kathycallie@gmail.com
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. poso peripou kostizei ena tetoio>??(l.elizabet@hotmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το δικό μας έκανε γύρω στα 120 ευρώ εάν θυμάμαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διάβασε αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να το βρεις και να υπολογίσεις την τιμή του. http://paizoumemazi.blogspot.gr/2011/05/amazon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΠΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΑ,ΜΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΛΑ.ΠΧ ΤΟ Kidkraft Savannah Dollhouse ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΟΥ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΠΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΑ,ΜΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΛΑ.ΠΧ ΤΟ Kidkraft Savannah Dollhouse ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΟΥ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μέσω Amazon. Βρες το σπιτάκι που έχεις και στέλνουν και τα έπιπλα χωριστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ ωραίο το blog, γεμάτο καταπληκτικές ιδέες!Έχουμε κι εμείς ένα σπιτάκι ξύλινο, διώροφο, μας το έκαναν δώρο και είναι τέλειο, παίζουν και οι δυο κόρες μου, ακόμα και η μικρή που είναι μόλις ενός. Επίσης ήθελα να ρωτήσω, την κουζίνα που φαίνεται στη φωτογραφία δίπλα στο σπιτάκι πού θα μπορούσα να τη βρω; Θέλω να πάρω στα κοριτσάκια μου μια κουζίνα, αλλά όχι πλαστική. Αν μπορούσατε να μου πείτε θα ήμουν πολύ ευγνώμων!! Ευχαριστώ και καλημέρα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ ωραίο το blog, γεμάτο καταπληκτικές ιδέες!Έχουμε κι εμείς ένα σπιτάκι ξύλινο, διώροφο, μας το έκαναν δώρο και είναι τέλειο, παίζουν και οι δυο κόρες μου, ακόμα και η μικρή που είναι μόλις ενός. Επίσης ήθελα να ρωτήσω, την κουζίνα που φαίνεται στη φωτογραφία δίπλα στο σπιτάκι πού θα μπορούσα να τη βρω; Θέλω να πάρω στα κοριτσάκια μου μια κουζίνα, αλλά όχι πλαστική. Αν μπορούσατε να μου πείτε θα ήμουν πολύ ευγνώμων!! Ευχαριστώ και καλημέρα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν λέει κάτι...Μας την είχαν φέρει δώρο. Θα το ψάξω όμως και θα σου απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα..θα ήθελα να παραγγείλω το ίδιο κουκλόσπιτο για την κόρη μου..Μπορείτε να μου πειτε τελική τιμη μαζί με τα μεταφορικά?? Από το Amazon Της Αμερικής ή της Αγγλίας κανουμε την παραγγελία? και σε πόσες μέρες σας ήρθε???

    Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα, κάντε κλικ πάνω στο σύνδεσμο με το κουκλόσπιτο που σας ενδιαφέρει, συνδέεστε με το Αmazon και βλέπετε την τιμή του σε λίρες Αγγλίας. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να κάνετε μετατροπή σε ευρώ. http://paizoumemazi.blogspot.gr/2011/05/amazon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...