Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ένα ονειρεμένο ταξίδι στο Παρίσι την Disneyland!


φωτογραφία από
Όταν τα παιδιά ονειρεύονται, όλα είναι στολισμένα με χρυσόσκονη, είναι μαγικά! Όταν όμως ονειρεύονται οι ”μεγάλοι” αυτή η μαγεία μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα...
 
Η πόλη του φωτός και η μαγευτική Disneyland σας περιμένουν! Το ταξίδι αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε το Παρίσι με τα παιδιά σας, και να διασκεδάσετε με τους ήρωες του Disney...

Με τα παιδιά σας, θα περάσετε εξαιρετικά, αφού θα ξετρελαθούν με τον παραμυθένιο κόσμο του Μίκυ και της Μίνι, θα απολαύσουν τα περιπετειώδη παιχνίδια και τις εντυπωσιακές προβολές και θεατρικές παραστάσεις και θα ”χαθούν” στο ονειρεμένο τοπίο. 
Το χαρούμενο περιβάλλον θα ξυπνήσει αναμνήσεις καλά κρυμμένες στην παιδική σας εποχή και, το κυριότερο, δε θα νιώσετε καμία αμηχανία όταν αρχίσετε να αντιδράτε ανάλογα γιατί αυτός ακριβώς θα είναι ο σκοπός της επίσκεψής σας εκεί!Να ξαναγίνετε παιδιά με τα παιδιά σας!
Τώρα, λοιπόν, αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει κα φανταστείτε: το πάρκο της Disneyland αποτελείται από πέντε ”χώρες”. Η πρώτη μπαίνοντας είναι η κεντρική λεωφόρος της Αμερικής του 1900, και το σκηνικό είναι μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια ανάλογο.
Μετά ακολουθούν οι χώρες της Φαντασίας, με το υπέροχο κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης, η χώρα των Συνόρων, με τα εξωτικά τοπία, η χώρα της Περιπέτειας, με το πιο γρήγορο τρενάκι στο ’Βουνό του Μεγάλου Κεραυνού’ και η χώρα των Ανακαλύψεων, για όσουν αγαπούν τις εξερευνήσεις.
 
Ένα ονειρικό ταξίδι...
Στη χώρα της φαντασίας...
 Το Παρίσι είναι πάντα, εκεί και μας περιμένει!!!
Ο μαγικός κόσμος...εκεί που τα παιδιά ζουν το όνειρό τους και οι μεγάλοι γίνονται παιδιά.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...