Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Μαμά κουκουβάγια!


Το να είσαι μαμά είναι, απλά, ένα θείο δώρο. Κοιτάς το παιδί σου και στα μάτια του, βλέπεις την ομορφιά όλου του κόσμου! 
Κοιτάζω τις φωτογραφίες και μας βλέπω! Κάθε μέρα κάτι καινούργιο!Κάτι υπέροχο!
Ελάτε να φτιάξουμε μαζί, αυτό το blog! Γράψτε  στα σχόλια τι έκανε το παιδί σας και σας έχει ξετρελάνει! 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


18 σχόλια:

  1. Έβγαλε το πρώτο του δοντάκι! Το φυλάξαμε και θα το πετάξουμε στα κεραμίδια για τον γάτο! Πολύ πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμαθε να κολυμπάει χωρίς μπρατσάκια!Τώρα από πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δικό μου το παιδί, είναι το πιο όμορφο, το πιο έξυπνο, το πιο πολύ σε όλα! Χαχαχαχαχαχαχα! Πλάκα κάνω! Κάθε μανούλα δεν βλέπει το δικό της παιδί το ωραιότερο του κόσμου; Και καλά κάνει! Δεν είναι υπέροχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περπατάμε μόνοι μας! Τι αγωνία πέρασα μέχρι να το κάνει.Είχαμε αργήσει πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο γιος μου Ζέφη είναι 3 1/2 και έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα του γραμματάκια! Έχουμε πάρει ένα βιβλίο με μαρκαρόδο που σβήνει κι όλη την μέρα θέλει να γράφει. Γράφει, σβήνει! Αχ! Τι ωραία! Είμαι κι εγώ μαμά κουκουβάγια. Και είμαι καλά! Πολύ καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΡΟ ΚΑΘΑΡΑ! ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 4. ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ! ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πού να το φανταστώ πριν να αποκτήσω παιδί ότι θα γίνω κι εγώ κουκουβάγια...Ο Νάσος είναι η ανάσα, η ίδια μου η ζωή. Κάθε μέρα ότι κι αν λέει, ότι κι αν κάτι για μένα είναι το μεγαλύτερο δώρο...Τον απέκτησα σχετικά μεγάλη και μετά από πολλά χρόνια με προσπάθεια. Είναι το πιο γλυκό δώρο στην ζωή μου! Σε όλες γυναίκες δεν έχουν αποκτήσει παιδί αλλά προσπαθούν να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια...όλα γίνονται. Αρκεί να πιστεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου λέει κάθε βράδυ σ'αγαπάω μανούλα μέχι τον ουανό!Καρδούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να είναι μόνο γερά και δυνατά! Τα άλλα δεν έχουν αξία. Το κατάλαβα όταν χτύπησε στο κεφάλι άσχημα και κινδύνεψε η ζωή του...Υγεια πάνω απ'όλα. Μόνο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι και μένα μόνο αυτό να΄ναι καλά! Τώρα πότε και πώς θα κάνει κάθε τι δεν με νοιάζει...έτσι κι αλλιώς στα μάτια μου όλα τέλεια είναι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το παιδί μου με μαθαίνει τον κόσμο από την αρχή. Να βλέπω την ομορφιά σε απλά πράγματα, με μαθαίνει να γελάω ξανά...Μεγαλώνουμε οι δύο μας γιατί έχω χωρίσει με τον μπαμπά. Και ίσως ο γάμος να θέλει δύο ενήλικες όχι έναν ή κανέναν. Περάσαμε πολύ δύσκολα στην αρχή.Τώρα έρχεται πάλι το χαμόγελο στη ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου λέει απέξω παραμυθάκια και με κοιμίζει! Όταν δεν το κάνω εγώ! Το αστέρι μου είναι 2 1/2 και τον λένε Νικόλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι ο ήλιος μου! Όταν γελάει βλέπω την ομορφιά και βρίσκω την χαρά και την γαλήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κολυμπάει μόνος του!
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο μικρός κάνει στα ψέμματα οτι διαβάζει! Και ο μεγάλος μας κολυμπάει μόνος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο μικρός μου είναι 12 μηνών και οταν του ζητάω το 3 το 5 και το 9,αριθμούς από αφρολέξ που έχω στο πάτωμα μου δείχνει τον καθένα και μου τους φέρνει.Εχω γίνει κουκουβάγια!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H αδερφουλα μας 2 μηνων νοσηλευεται στο μητερα με αρχώμενη μηνηγγίτιδα. Καθε μέρα ο ΄θανουλης μας 2.5 ετών της τηλεφωνει και της λέει ''μη κλαις μη κλαις αβεφουλα μου, μη κλαις''. Ειναι ένας υπέροχος μικρός μεγάλος! Ο γιος μου!
    Η μικρούλα μας από την άλλη....είναι πολύ δυνατή...τόσο που τη θαυμάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλή δύναμη! Εύχομαι όλα περαστικά να είναι μέσα από την καρδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...