Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Σπιτάκια κήπου βγαλμένα από παραμύθι!


Κάθε παιδάκι ονειρεύεται να παίζει στο δικό του σπιτάκι! Ένα μοναδικό μέρος στον κήπο για να κρύβει τα όνειρά του! Σ' ένα τέτοιο σπιτάκι, το παιδί μας δεν θα σταματάει να παίζει. Θα σας δείξω μερικά που είναι υπέροχα. Το όνειρο κάθε παιδιού, να παίξει σ' αυτά!
Ξεκινάμε με το πρώτο! Μια πολύ καλή ιδέα για παιχνίδι είναι να μεταφέρετε τα παιχνίδια του παιδιού σας, όταν ο καιρός το επιτρέπει μέσα στο σπιτάκι και να παίξετε πώς περνάει μια μέρα, μια οικογένεια αρκούδων! 
Είναι μοναδικό σπιτάκι! Έχει μέχρι και μπαλκόνι! Φανταστείτε πόσα παιχνίδια μπορείτε να παίξετε, εκεί. Να ζωντανέψετε την Ραπουνζέλ, και όχι μόνο! Να απλώσετε μπουγάδα τα ρούχα από τις κούκλες σας...κι ένα σωρό άλλα παιχνίδια! 

Τα παιδάκια θ'ανεβοκατεβαίνουν εύκολα από αυτήν την σκάλα. Το υπέροχο, αυτό, σπιτάκι κήπου θα το βρείτε εδώ.
Αλλά κι αυτό το σπιτάκι  δεν έχω λόγια να το περιγράψω! Βγαλμένο από παραμύθι θα κάνει κάθε όνειρο να βγει αληθινό! Έχει δύο ορόφους και στον πάνω, βρίσκεται η σοφίτα για διάβασμα παραμυθιών! 
Δείτε, από εδώ ανεβαίνουν τα παιδάκια, πάνω! Εάν το είχαμε θα παίζαμε την Χάιντι στο βουνό! 
Μαγικό! 
Αυτή είναι η σοφίτα για το διάβασμα! Και ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να κρυφτεί και να διαβάσει του κόσμου τα παραμύθια; 
Είναι μεγάλο, τεράστιο, μόνο σε μεγάλο κήπο θα χωρούσε και το βρήκα εδώ.
Αλλά κι αυτό το μικρό, είναι σκέτη γλύκα! Χωράει ένα τραπεζάκι για να κάθονται οι κούκλες και να πίνουν το τσάι τους και είναι ότι πρέπει για να φτιάξουμε μια υπέροχη γωνιά παιχνιδιού για το παιδί μας, στον κήπο! 
Μπορείτε να το διακοσμήσετε με υπέροχες παιδικές ζωγραφιές! Μία εξαιρετική ιδέα εάν περάσετε ένα ανοιξιάτικο βράδυ στον κήπο είναι να το στολίσετε με πολύχρωμα φαναράκια και να τα ανάψετε. Το σπιτάκι σας θα δείχνει μαγικό! 

Θα το βρείτε κι αυτό εδώ.
Και βέβαια, ένα σπιτάκι κήπου, σαν αυτό που θα το βρείτε εδώμπορεί να γίνει το δικό σας εργαστήριο τέχνης και κατασκευών. 
Και γιατί όχι, να κάνετε μια καλοκαιρινή έκθεση με τα έργα τέχνης του παιδιού σας, στον κήπο! 
Έξω, από αυτό το σπιτάκι -που θα βρείτε εδώ -ο μπαμπάς αρκούδος και η κόρη του τρώνε! Τι υπέροχη ιδέα για παιχνίδι! 
Μέσα, η μαμά αρκούδα μαγειρεύει! 
Είναι όλα τους υπέροχα και δεν χαλάνε με την βροχή, τα ξύλα τους και η στέγη είναι ειδικά φτιαγμένα για εξωτερικούς χώρους! Θέλω να πάρουμε ένα. Εάν βρεθείτε, σ'ένα από αυτά τα σπιτάκια με το παιδί σας, να απολαύσετε κάθε στιγμή! 


* Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


3 σχόλια:

  1. Τι όμορφα που είναι!!! Για μένα και για τα αγοράκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πραγματικά πανέμορφα!!!!Βγαλμένα από παραμύθι Λένα, νηπιαγωγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...