Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Συναρπαστικά παιχνίδια στο σπίτι για παιδάκια που είναι άρρωστα!


Οι καταπληκτικές διακοπές για τις οποίες κάνατε τόσα όνειρα έφτασε, αλλά μαζί τους και το θερμόμετρο να δείχνει πυρετό και το μικρό σας να γκρινιάζει γιατί είναι άρρωστο. Θα μείνετε σπίτι, τα σχέδια ανατρέπονται.
Οπλιστείτε με υπομονή και  ελάτε, να δούμε πώς θα φτιάξετε την μέρα σας. Τι θα σας προτείνω; Μα τι άλλο παιχνίδια για  το μικρό σας που είναι άρρωστο. Η ώρα δεν περνάει όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις. Γι' αυτό αρχίστε το μέτρημα! Τα μικρά το λατρεύουν!
Και βέβαια, αφού θα μείνετε μέσα, πάρτε ένα διάφανο κάλυμμα από αυτό που τυλίγουν τα βιβλία, κολλήστε το ανάποδα  και φτιάξτε έναν χαρούμενο κόσμο με το παιδί σας στο παράθυρό σας. Μοναδικό παιχνίδι! 
Και βέβαια, το να φτιάξει ένα παιδί μια μάσκα πάντα το γεμίζει χαμόγελα. Γι' αυτό μην το σκέφτεστε, είναι γρήγορο και απλό! 
Μπορείτε, ακόμα, να δοκιμάσετε να φτιάξετε με το παιδί σας  ένα φόρεμα ή ρούχα για τις κούκλες σας! Δείτε αυτό. Δεν είναι υπέροχο; 
Μπορείτε, ακόμα, να πάρετε καπάκια από μπουκάλια και να φτιάξετε του κόσμου τις σφραγίδες! Θα αρέσει πολύ στο παιδί σας.  Το αυτοκόλλητα με το αφρώδες υλικό μπορείτε να τα βρείτε εδώ. 
Είναι υπέροχα! Κι εάν τα κολλήσετε πάνω στα καπάκια, γίνονται μοναδικές σφραγίδες! 
Δοκιμάστε ακόμα να παίξετε τους σεφ και να φτιάξετε μια πίτσα στο χαρτί. Στη συνέχεια μπορείτε να παίξετε και το  ιταλικό εστιατόριο. 
Της κόρης μου της αρέσει πολύ να παίζουμε την σκηνή που η Λαίδη και ο Αλήτης πηγαίνουν σ' ένα ιταλικό εστιατόριο και τρώνε παρέα. Το παιδί σας θα  το ευχαριστηθεί πολύ!
Και βέβαια, μπορείτε απλώς, να το πάρετε αγκαλιά και να δείτε μαζί μια όμορφη ταινία. Το παιχνίδι κι η αγάπη θα κάνουν το μικρό σας γρήγορα να γίνει καλά. Περαστικά σας!

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώεάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα αφρώδη αυτοκόλλητα.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

2 σχόλια:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...