Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Αφήστε το παιδί σας να εξερευνήσει τον κόσμο!


tinkerlab
Ελάτε να δούμε έξυπνες ιδέες για παιχνίδια που τα παιδιά σας θα λατρέψουν! Ιδέα πρώτη, ζωγραφίζουμε παντού! Κι εάν γεμίσετε σκόνη δεν πειράζει...ξέρετε γιατί.
1-art.eu/storm
Ιδέα δεύτερη. Φτιάχνουμε ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο στο ποτήρι μας! Είναι πολύ εύκολο και διασκεδαστικό! Πώς θα το φτιάξετε; Επιλέγετε ένα ποτήρι ανθεκτικό στην υψηλή θερμοκρασία. Στο πάτο του, βάζετε κερί. Από πάνω άμμο. Το γεμίζετε με κρύο νερό και το ζεσταίνετε  από κάτω. Προσοχή η έκρηξη αρχίζει!
tinkerlab
Παιχνίδι τρίτο! Και, ναι , υπάρχει βαρύτητα. Τα πάντα κυλούν προς τα κάτω! Ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι που το παιδί σας, απλά θα λατρέψει!
tinkerlab
Παιχνίδι τέταρτο! Αλλάξτε χρώμα στο σέλερι ή στα λουλούδια σας! Μαγικό! Τα φυτά έχουν ρίζες, μεταφέρουν το νερό παντού!
tinkerlab
Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να δώσει άλλο χρώμα στον κόσμο μας! Παίξτε με το παιδί σας, ανακαλύψτε τον κόσμο δεν υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό! 
kids-science
Τα λουλούδια της χαράς ανθίζουν πάντα. Και πριν φύγετε εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το.  Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

  1. πολύ όμορφο... θυμίζει λίγο φυσική, φυτολογία... ό,τι πρέπει για να αναπτυχθεί το παιδί, μέσα από τέτοιες ευκαιρίες παιγνιδιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...