Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Πώς να φτιάξετε έναν κήπο σε μία κάρτα με το παιδί σας!



Έχετε κάνει ποτέ με το παιδί σας έναν κήπο σε μία κάρτα; Κάρτα και μίνι κήπος, δυο σε ένα. Μια κάρτα μπορεί καμιά φορά να σημαίνει χίλιες λέξεις. Συνδυάζοντας την κάρτα και το δώρο σε ένα, ανοίγει τρισδιάστατα, σχηματίζοντας ένα μίνι κήπο που μόλις ποτιστεί φυτρώνει. 



Το νεροκάρδαμο που εμφανίζεται μετά από 2-3 ημέρες, είναι το τέλειο συμπλήρωμα σε μια ωραία σαλάτα. Εκφραστείτε λοιπόν μέσω της πρωτοποριακής αυτής 3D κάρτας.Ο τρόπος είναι απλός και εύκολος αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:


Βήμα 1: Ανοίξτε και ξεδιπλώστε την κάρτα σας έως ότου πάρει την τελική της τρισδιάστατη μορφή. Βήμα 2: 'Κουμπώστε' τα τσακισμένα μέρη της κάρτας στις κατάλληλες εσοχές που υπάρχουν και κολλήστε με κόλλα ή ταινία όπου αναφέρουν οι οδηγίες. 


Αν δεν έχετε κόλλα ή κάποια ταινία δεν υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα καθώς μπορεί να σταθεί και χωρίς να είναι απαραίτητα αυτή η ενέργεια. Είναι στην ουσία μια ενδυνάμωση της όλης κατασκευής. Βήμα 3: Ψεκάστε προσεκτικά νερό στην εσωτερική βάση της κάρτας. Βήμα 4: Σκορπίστε ομοιόμορφα τους σπόρους στο βρεγμένο χαρτί πλέον.Βήμα 5: Διατηρήστε τους σπόρους σε κατάλληλη υγρασία όπως αναφέρεται στις συνοδευόμενες οδηγίες.


Τέλος, απλά τοποθετήστε την υπέροχη 3D κάρτα σας σε ένα ζεστό και φωτεινό μέρος και οι σπόροι θα αρχίσουν αμέσως να ανθίζουν σε 2-3 μέρες. Τα άνθη από τους σπόρους μπορούν να διατηρηθούν μέχρι 2 εβδομάδες! 
Για να μπορέσουν να αναπτυχθούν οι σπόροι, πρέπει να βρίσκονται κοντά σε ένα παράθυρο με ήλιο και χρειάζονται καθημερινά λίγο 3-4 κουταλιές νερό. Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβαιτε πόσο εύκολο είναι να το φτιάξετε με το παιδί σας! 
 
Την υπέροχη αυτή οικολογική κάρτα θα την βρείτε κάνοντας κλικ εδώ στα οικολογικά είδη. Το παιδί σας θα ξετρελαθεί μ' αυτήν την κάρτα! Καλό παιχνίδι! Καλή διασκέδαση! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...