Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Πώς να μετατρέψετε τις άδειες συσκευασίες που υπάρχουν σπίτι σας, σ' ένα υπέροχο κουκλόσπιτο!


Θα περάσετε υπέροχα με το παιδί σας εάν δοκιμάσετε να φτιάξετε, παρέα, το δικό σας κουκλόσπιτο από χαρτί. Δείτε το! Δεν είναι υπέροχο;

Είναι ένα απόλυτα διασκεδαστικό παιχνίδι, πολύ δημιουργικό που θα σας γεμίσει χαρά! Ένα είναι σίγουρο!


Αυτό το παιχνίδι θα κρατήσει το παιδί σας απασχολημένο πολύ ώρα καθώς θα το φτιάχνει. Η αλήθεια, βέβαια, είναι, είναι ότι για να φτιάξεις ένα κουκλόσπιτο χρειάζεσαι τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία.


Με αυτό, εδώ το καταπληκτικό παιχνίδι που το βρήκα στο Patini.gr μπορείτε, τώρα, να φτιάξετε με το παιδί σας το κουκλόσπιτο των ονείρων σας, πανεύκολα.

Βρείτε υλικά από άδειες συσκευασίες του σπιτιού και φτιάξτε τo δικό σας κουκλόσπιτο, ακολουθώντας τις οδηγίες. Τώρα, είναι πανεύκολο.

Το παιδί σας μπορεί να το φτιάξει και μόνο του! Και να παίξει με την φαντασία, φτιάχνοντας τα δικά του παραμύθια.


Διακοσμήστε το με τα αυτοκόλλητα που θα βρείτε στο κουτί και απολαύστε τη δική σας εκπληκτική δημιουργία.H κόρη μου λατρεύει να παίζει με τις κούκλες και τα αρκουδάκια της. Και αυτό, είμαι σίγουρη θα το λατρέψει!
Είναι ένα 100% οικολογικό παιχνίδι. Μαθαίνει στο παιδί να επαναχρησιμοποιεί πράγματα που υπάρχουν γύρω του με ένα πολύ δημιουργικό τρόπο!

Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε ένα ονειρεμένο σπίτι για τις αγαπημένες σας κούκλες και αρκουδάκια! Καλό παιχνίδι! Καλή διασκέδαση! Το πανέμορφο αυτό παιχνίδι θα το βρείτε στο Patini.gr κάνοντας κλικ εδώ!Εκπαιδευτικά παιχνίδια Makedoκουκλόσπιτο Κωδ.MAK004 Καλό παιχνίδι!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


5 σχόλια:

  1. Ζέφη καλημέρα! Εμείς το έχουμε πάρει και άρεσε πολύ στις κόρες μου. Δεν μπορείς να φανταστείς τι όμορφα πράγματα έκαναν!!! Νία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παιχνίδι Νία μου! Να χαίρεσαι τις μικρές σου. Στείλε μου φωτογραφίες να τις δημοσιεύσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό παιχνίδι! Εγώ κάθε φορά που πήγαινα να φτιάξω κουκλόσπιτο κολλάγαμε στο πώς να τα ενώσουμε μεταξύ τους. Δεν είναι έυκολο. Θα το δοκιμάσουμε. Σ΄ευχαριστούμε! Ζωή, Λαμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστικό! Μ΄αυτό μπορούμε να κάνουμε απ 'ότι κατάλαβα από ένα μικρό μέχρι ένα μεγάλο σπιτάκι! Τέλειο! Λένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...