Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Παιχνίδια με το παιδί μου μία βροχερή μέρα!


Είναι μία γκρίζα, μουντή μέρα με βροχή και κάθεστε με τα παιδιά σας στο σπίτι. Κι όμως, μπορείτε να της δώσετε χρώμα! Πώς; Φτιάξτε με το παιδί σας μία πολύχρωμη γιρλάντα με πομ - πομ. Θα τρελαθεί από την χαρά του! 
Φορέστε αδιάβροχο και γαλότσες, βγείτε, έξω και στολίστε την, στα κλαδιά των δέντρων. Θα είναι υπέροχα όταν θα τα κοιτάτε μέσα από το παράθυρο, καθώς η βροχή θα πέφτει πάνω τους. Με πόσο απλά πράγματα δίνουμε χρώμα στην ζωή μας!
Μια, ακόμα, εξαιρετική ιδέα  είναι να δώσετε στο παιδί σας χαρτιά, ψαλίδι, χρώματα και κόλλα για να ζωντανέψει στο χαρτί ένα πολύχρωμο παραμυθένιο χωριό. Θα του αρέσει πολύ. Ο χρόνος θα κυλήσει πολύ ευχάριστα!
Μπορείτε, ακόμα, να "θυσιάσετε" μερικά άσπρα ποτήρια σας στο βωμό της τέχνης! Νομίζω αξίζει. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Είναι τα έργα τέχνης του παιδιού σας. Εάν, βάλετε κεράκια, γίνονται φαναράκια.
Καλό παιχνίδι! Και μην ξεχνάτε, εμείς βάζουμε τα χρώματα στην ζωή μας! Ακόμα και μία βροχερή μέρα, μπορεί να είναι συναρπαστική. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


4 σχόλια:

  1. Απλά μοναδικές οι ιδέες που μοιράζεσαι μαζί μας! Όπως πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικό το blog σου Ζέφη! Μου το σύστησε μια φίλη μου. Απίστευτες ιδέες. Άννα - Μαρία, Αργυρούπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Χαίρομαι πολύ που είστε στην παρέα μας. Να χαίρεστε την ζωή και να της βάζετε, πάντα, χρώμα, παιχνίδι και χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχες ιδέες όπως πάντα! Για έλα και για ένα παιχνίδι διαδικτυακό! http://myownkallisblog.blogspot.com/2012/03/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...