Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Τις βαλίτσες σας και φεύγουμε!


Όταν ο καιρός το επιτρέπει είναι υπέροχο να πάμε μία εκδρομή με το παιδί μας στην εξοχή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό! Να απολαύσουμε τον ήλιο και τα λουλούδια.
Μου αρέσει πολύ να παίρνουμε, ξαφνικά, μια απόφαση. Η κόρη μου, ξέρει, παίρνει την βαλίτσα της, την γεμίζει παιχνίδια, χρώματα και χαρτιά και φεύγουμε!
Ανακάλυψα πώς υπάρχουν μερικές καταπληκτικές τσάντες και βαλιτσάκια  στα είδη για παιδιά του  Something. Είναι κατάλληλα για το σχολείο αλλά και για τις μικρές ή μεγάλες αποδράσεις της οικογένειας!  
Κυκλοφορούν σε απίθανα σχέδια και χρώματα και κλέβουν τις εντυπώσεις! Είναι απίθανα.


Είναι  ανθεκτικά σακίδια που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια νερού και βιολογικό καμβά. 

Μου αρέσουν γιατί είναι οικολογικά. Κάθε σακίδιο συνεισφέρει στο περιβάλλον εξοικονομώντας 1 πλαστικό μπουκάλι των 2 λίτρων. 

Ο μεγάλος εσωτερικός τους χώρος περιέχει μία μικρή τσέπη με φερμουάρ. Είναι ιδανικά για ηλικίες 2-5 ετών.


Τα σακίδια καθαρίζονται πολύ εύκολα - πολύ σημαντικό- γιατί είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό νάυλον και πλαστικοποιημένο καμβά. 

Ο μεγάλος εσωτερικός τους χώρος περιέχει μία μικρή θήκη με φερμουάρ. Κι εάν πάτε ταξίδι...


Αυτό είναι το απόλυτο jet-set βαλιτσάκι με ροδάκια για παιδιά όλων των ηλικιών. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό νάυλον κι έχει ρυθμιζόμενο χερούλι με πολλαπλές ρυθμίσεις για όλα τα ύψη, ακόμα και για ενήλικες. 

Εξωτερικά έχει ένα μεγάλο φερμουάρ και στο εσωτερικό μία πρόσθετη θήκη. Τα υλικά κατασκευής τους είναι 100% ασφαλή καθώς δεν περιέχουν φθαλάτες, μόλυβδο και PVC.  
Όταν όλα φωνάζουν "Τις βαλίτσες σας και φεύγουμε! " το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κανονίσετε μια απόδραση. Ανανεώνει, απίστευτα!

Τα καταπληκτικά, αυτά βαλιτσάκια και άλλα πολλά θα βρείτε στο Something. Καλή απόδραση!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

4 σχόλια:

  1. Είναι πραγματικά πολύ καλές! Έχω πάρει μία του γιου μου για το νήπιο και μία βαλίτσα και την παίρνει και την σέρνει μόνος του στις διακοπές. Πολύ ανθεκτικές. Τόνια, Βόλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή ιδέα! Όμορφες είναι. Λίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφες είναι! Σοφία, Μιλάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζέφη η σχεδιάστριά τους είναι από την Νέα Υόρκη και εδώ είναι πολύ της μόδας! Ζένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...