Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ένα υπέροχο σπιρτόκουτο με ποντικάκια!


Θέλετε το παιδί σας να μην αισθανθεί ποτέ μοναξιά και να μάθει να κοιμάται μόνο του ή να κρατηθεί απασχολημένο ενώ έχετε βγει έξω; Δώστε του αυτό το μικρό σπιρτόκουτο με τα ποντικάκια. 
Maileg - Big Brother Mouse, Boxed
Είναι πραγματικά πανέμορφο! Χωράει στην τσέπη του και μπορεί να το πάρει, παντού!Αυτόν τον μικρό γαλάζιο ποντικό με το σπιτάκι  κρεβάτι του, θα τον βρείτε εδώ
Μου αρέσουν οι πιτζάμες τους! Γαλάζιες με ρίγες. Σαν αυτές που φορούσε ο παππούς μου. Είναι σκέτη γλύκα!  
Είναι όλα τους πανέμορφα! Θα κρατήσουν όμορφη συντροφιά στο παιδί σας. Θα γίνουν φίλοι και θα φτιάξουν, παρέα, πανέμορφα παραμύθια.
Τι σκέφτομαι όταν τα βλέπω; Σπιρτόκουτα βγαλμένα από παραμύθι. Ένα λιλιπούτειο δώρο που θα σκορπίσει πολλά χαμόγελα! Όλοι μας θέλουμε ένα μέρος να κρύβουμε τα όνειρά μας.
Εάν θέλετε πάλι δύο ποντικάκια να μοιράζονται ένα σπιτάκι αυτό είναι το σπιρτόκουτο που ψάχνετε! Θα το βρείτε εδώ. Ώρα να φτιάξετε τα πιο όμορφα παραμύθια.
Κι αυτή είναι μια γλυκιά ποντικίνα στα ροζ! Μοναδική! Ποιο παιδάκι δεν θα ήθελε να την κρατάει στο χεράκι του την ώρα που είναι ξαπλωμένο στο κρεβατάκι του και πάει να κοιμηθεί; 
Εάν πάλι θέλετε να ντύσετε τα ποντικάκια σας, ψάχνετε αυτό  το σπιρτόκουτο που είναι γεμάτο ρούχα και θα το βρείτε εδώ.
Ένα εκπληκτικό παιχνίδι που βοηθάει στην καλλιέργεια της φαντασίας και της λεπτής κινητικότητας. Μοναδικό για συντροφιά!

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


6 σχόλια:

  1. Τέλεια! Η κόρη μου θα ξετρελαθεί! Μαρία, Σέρρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικές ιδέες όλα αυτά που βάζεις. Γεμάτα χρώματα και χαρά. Τέλεια είναι αυτά τα ποντικάκια. Τούλα νηπιαγωγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ τελειο τα δυο μικρα μ κοριτσακια θα ξετρελεθουν,για τ αγορακι μ δεν ξερω!=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω κι εγώ ένα τέτοιο! Είναι γλυκούλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...