Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Μαγικά παιχνίδια που μεταμορφώνονται!


Θέλετε να παίξετε κουκλοθέατρο με το παιδί σας; Μπορείτε να παίξετε την κοκκινοσκουφίτσα από την ανάποδη. Πώς θα ήταν το παραμύθι από την σκοπιά του λύκου που είναι καλός; 
 
Αυτή είναι η Κοκκινοσκουφίτσα! Και είναι πανέμορφη! Αναρωτιέμαι, όμως, είναι, η κοκκινοσκουφίτσα ή η γιαγιά;  
Μα τι γίνεται όταν μπαίνεις στην θέση του άλλου; 
Ή μήπως είναι ο λύκος; Μία απο τις πιο κλασσικές ιστορίες που συνεχίζει να μαγεύει! Και οι τρεις ήρωες σε μία κούκλα. Με μια κίνηση η κοκκινοσκουφίτσα μεταμορφώνεται σε γιαγιά η στον κακό λύκο ντυμένο γιαγιά! Στη διαδρομή της κοκκινοκουφίτσας για το σπίτι της γιαγιάς εμφανίζεται στο φόρεμά της! Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο των Lilliputiens.
Ώρα για παιχνίδι. Ένας υπέροχος τρόπος να μάθετε στο παιδί σας να μπαίνει στην θέση του άλλου. Την υπέροχη, αυτή, κούκλα θα βρείτε εδώ
Lilliputiens Ophelia and Her Little Chicks
Και για να απαντήσετε στο μικρό σας, στο αιώνιο ερώτημα "η κότα γέννησε το αυγό, ή το αυγό την κότα" χρειάζεστε αυτήν εδώ! Είναι σκέτη γλύκα!   
Τι κρύβει μέσα της;Έκπληξη! Κοτοπουλάκια!
Καταπληκτική!  Θα την βρείτε εδώ!
Κάθε παιδί λατρεύει τις μεταμορφώσεις!  
Είναι μια ξεχωριστή κουδουνίστρα! Κουνώντας την, το μωρό ακούει τον ήχο με μια κίνηση.

Η Liz το μικρό ξωτικό μετατρέπεται σε μια πανέμορφη πασχαλίτσα γεμάτη εξερευνήσεις όπως πολλούς ήχους, καθρέφτη και πολλές διαφορετικές υφασμάτων για διεγείρει την αφή των μικρών.


Αυτή την μοναδική κουδουνίστρα που θα βρείτε εδώ ξαφνιάζει πάντα το μωρό σας. Η επιλογή των υλικών καθώς και η ποιότητα παραγωγής έχει πολύ μεγάλη σημασία για να εξασφαλιστεί ότι τα προϊόντα της Lilliputiens αφ’ ενός ασφαλή και ανθεκτικά.

Πανέμορφη! Απλά σαν κάθε τι έξυπνο, γνωρίζει την τέχνης της αποκάλυψης!
Κι αυτός είναι ένας σάκος μαγικός! Μπαίνεις μέσα και μεταφέρεσαι σε έναν κόσμο διαφορετικό. Έτοιμοι για απίστευτες περιπέτειες σε εξωτικά μέρη! 
Φοίνικες, λίμνες, και πολλά άγρια ζώα κάνουν το ταξίδι του εξερευνητή μαγικό! Ένα υπέροχο πάνινο παιχνίδι με πολλά μαλακά στοιχεία και έντονα χρώματα!Το παιδί σας χωράει, όλο, μέσα.
The Safari House
Τον χρειάζομαι όταν βγαίνω έξω και θέλω να απασχοληθεί το παιδί μου, ήσυχα, για λίγη ώρα. Και, όχι, μόνο! Κάνεις σαφάρι.   Πανέξυπνο παιχνίδι που μεταφέρεται παντού! Θα το βρείτε εδώ. 

Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα. Κάντε κλικ πάνω στις ονομασίες τους για να τα βρείτε. 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


4 σχόλια:

  1. Τέλεια είναι! Το σαφάρι θα ξετρελάνει τον κούκλο μου! Τένια, Μαρκόπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτική κούκλα για το νηπιαγωγείο. Διδάσκεις στα παιδιά να μπαίνουν στην θέση του άλλου. Ενσυναίσθηση.


    Μαρία νηπιαγωγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γλυκά που είναι!!!!!

    Ρένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...