Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Παιχνίδια που παίζαμε εμείς! Ο αγαπημένος μου Πάντινγκτον!


Αλήθεια θυμάστε το συμπαθέστατο αυτό αρκουδάκι; Τον βρήκα μετά από τόσα χρόνια εδώ. Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι με πολλή νοσταλγία τον Paddington.Με κόκκινο ανοράκ και μπλε καπέλο!Το αρκουδάκι παιζότανε από ερτ-1 το 1981.

Ο Πάντινγκτον, το αξιαγάπητο αρκουδάκι, εισέβαλε στην ασπρόμαυρη, τότε, οθόνη μας! Και τι έκανε; Έμπλεκε σε απίστευτες περιπέτειες! Ακόμα και τα πιο συνηθισμένα πράγματα γίνονταν ασυνήθιστα όταν σε αυτά μπλεκόταν ένα αρκουδάκι που το λένε Πάντινγκτον!

Paddington Bear 30cm Classic Large Cuddly With A Red Coat And A Blue Hat
Θέλετε να κάνετε ένα υπέροχο φίλο στο παιδί σας;  Δώστε του, τον Paddington ! Να τον παίρνει αγκαλιά και να κοιμάται. Θα τον βρείτε εδώ ! 
Είναι υπέροχος! 
Ο αγαπημένος αρκούδος της μαμάς και του μπαμπά θα γίνει, τώρα και του παιδιού! Το παιδί σας θα χαρεί πολύ να τον αγγίξει, τον αγκαλιάσει και να αποκοιμηθεί ενώ του  λέτε τις δικές σας ιστορίες, από τα παιδικά σας χρόνια.
Paddington Bear 30cm Classic Large Cuddly With A Red Coat And A Blue Hat
Θα τον βρείτε εδώ και με μπλε παλτό. 
Paddington Bear Keyring
Κι επειδή όταν κάτι το αγαπάμε πολύ, θέλουμε να το έχουμε, συνεχώς, μαζί μας αυτό το  μπρελόκ για τα κλειδιά, που βρήκα  εδώ είναι μοναδικό!
Κι αυτά τα μικρά αρκουδάκια στην σακούλα είναι ιδανικά για δώρα σε παιδικό πάρτι. Θα αρέσουν πολύ στα μικρά και στα μεγάλα παιδιά της παρέας!
Rainbow - Large Traditional Paddington
Κι αυτός είναι ο Paddington που είχα κάποτε. Με κόκκινο καπέλο και μπλε παλτό. Ακόμα, θυμάμαι, την αίσθηση από τα μούσια του όταν τον αγκάλιαζα. 
Rainbow - Large Traditional Paddington
Είναι μοναδικός! Θα τον βρείτε εδώ.
Κι εάν αποφασίσετε να ταξιδέψετε, αυτή, είναι κατάλληλη βαλίτσα. Είναι καταπληκτική. Θα κρατήσει όλα τα πράγματά σας, απόλυτα ασφαλή μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας.
Θα την βρείτε εδώ!
Διαβάστε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα. Κάντε κλικ πάνω στις ονομασίες τους για να τα βρείτε.   

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


1 σχόλιο:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...