Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Δραστηριότητες για παιδιά με αυγά και μπαλόνια!


Με λίγα μπαλόνια, μερικά κομμάτια πολύχρωμο χαρτί και ατλακόλ μπορείτε να φτιάξετε με το παιδί σας υπέροχα αυγά για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Μπορείτε να τα πασπαλίσετε με χρυσόσκονη ή να τους βάλετε μέσα φωτάκια και να φτιάξετε μια υπέροχη γιρλάντα. Θα είναι καταπληκτική η ατμόσφαιρα σπίτι σας ή στο παιδικό δωμάτιο!
Σε μία λεκάνη θα βάλετε  λίγο νερό και 3 κουταλιές κόλλα ατλακόλ. Αναμιγνύετε καλά. Βουτάτε τα κομματάκια από τα χαρτί στη λεκάνη και καλύπτετε το μπαλόνι με μία στρώση πολύχρωμα χαρτάκια. Ακολουθεί δεύτερη και τρίτη στρώση. 
Όταν στεγνώσει το αυγό σας μπορείτε να το κόψετε, να το διακοσμήσετε όπως σας αρέσει. Δείτε αυτό το αυγό! Είναι υπέροχο! Μπορείτε να το μετατρέψετε σε μία φωλιά για το κουνελάκι σας! Ή ότι άλλο φανταστείτε.
thatartistwoman
Τα αυγά μπορεί το παιδί σας να τα προσφέρει ως δώρο στον νονό και την νονά το Πάσχα.Καλό παιχνίδι! Καλή επιτυχία!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


3 σχόλια:

  1. Καταπληκτικές ιδέες!!!! Νάσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΕΦΗ, ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ, ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ "ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ" http://gyro-gyro-oloi.blogspot.com ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΟ "ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ" http://mazi-xeri-xeri.blogspot.com Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ (ΕΧΩ ΣΥΝΟΛΟ 6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ). ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ, (ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ) ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...