Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Πώς να φτιάξετε έναν κρεμαστό κήπο λουλουδιών!


Είναι μια εξαιρετική ιδέα για να περάσετε όμορφα με το παιδί σας και να διακοσμήσετε με έναν υπέροχο τρόπο το παιδικό δωμάτιο, την κούνια του μωρού σας...
Την τάξη του σχολείου...Μα είναι υπέροχη, έτσι! 
 ή...το γιορτινό σας τραπέζι!
Θα σας άρεσε να φτιάξετε έναν κρεμαστό κήπο λουλουδιών πάνω από αυτό; Είναι μια καταπληκτική ιδέα διακόσμησης. Θα δώσει, σίγουρα, μια πολύ χαρούμενη νότα στο σπίτι ή στον κήπο σας. 
Αυτά τα υπέροχα λουλούδια είναι από χαρτί και μπορείτε να τα φτιάξετε κι εσείς, πολύ εύκολα με το παιδί σας. Θα δώσουν χρώμα και ομορφιά, θα σκορπίσουν χαμόγελα και θα αιφνιδιάσουν  ευχάριστα τους καλεσμένους στο σπίτι σας. 
Για να τα φτιάξετε μπορεί να χρειαστείτε αυτό εδώ το σετ χαρτοκοπτικής που περιλαμβάνει όλα τα υλικά για να φτιάξετε 8 μοναδικά λουλούδια.  
Για να φτιάξετε, πάλι, αυτόν, τον γαλάζιο κρεμαστό κήπο πάνω από το τραπέζι θα χρειαστείτε αυτό εδώ το σετ κατασκευών που περιλαμβάνει τα υλικά για να φτιάξετε 6 λουλούδια. 
Ένα είναι σίγουρο! Το αποτέλεσμα θα είναι απλά υπέροχο! Δείτε, μπορείτε, ακόμα, να κρεμάσετε τα λουλούδια στα δέντρα στον κήπο σας. Θα είναι τόσο όμορφα!
Κι εάν φάτε έξω, τα λουλούδια σας θα κάνουν την ατμόσφαιρα μαγική! Δεν υπάρχει, τίποτα πιο όμορφο από το να φτιάχνεις μια μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, στον κήπο σου! 
craftymoods
Βρήκα κι αυτά εδώ τα χαρτιά. Μπορείτε να τα πάρετε και να δοκιμάσετε να φτιάξετε με το παιδί σας πολλά λουλούδια για να διακοσμήσετε κάθε χώρο του σπιτιού σας. 
4600 TISSUE PAPER SQUARES 10CM X 10CM IN ASSORTED COLOURS F98
Τα βήματα για να φτιάξετε τα λουλούδια σας είναι, πραγματικά πολύ απλά. Είμαι, σίγουρη ότι θα το δοκιμάσετε. Σκέφτομαι πόσο  όμορφα γίνονται όλα, με απλά πράγματα! 
buyrolex5
Βάλτε χρώμα και χαρά παντού. Φτιάξτε μια κορδέλα λουλουδιών, ουράνιο τόξο! Πανέμορφη δεν είναι; Τα παιδιά μας λατρεύουν τα χρώματα. Ώρα να την φτιάξουμε! 
slicesoflight
Τα λουλούδια, αυτά είναι ιδανικά για διακόσμηση και για παιδικό πάρτι! Καλό παιχνίδι! Καλή διασκέδαση! 
Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα.  Κάντε κλικ πάνω στις ονομασίες τους για να τα βρείτε. 
Παρακολουθήστε, αυτό, το βίντεο και δείτε βήμα προς βήμα πώς θα  φτιάξετε τα λουλούδια σας.

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online!



7 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ζέφη! Καταπληκτική ιδέα! Σ΄ευχαριστούμε πολύ!!! Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη Ανασταση ομορφη παρεα! ΕΛΕΝΗ - ΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει! Θα το κάνουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Ανάσταση με υγεία και αγάπη σε όλους μας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί πολύχρωμη ιδέα είναι αυτή;! Να περάσεις πολύ-πολύ όμορφα αυτές τις μέρες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!!!
    Καλή Ανάσταση!!!
    Πολλές ευχές για ένα αξέχαστο Πάσχα (και όσο το δυνατόν περισσότερο χαμογελαστό!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...