Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Πώς να φτιάξω το δωμάτιο του μωρού μου!



Η μέρα του τοκετού πλησιάζει και ανυπομονείτε να φτιάξετε το δωμάτιο του μικρού σας για να είναι όλα έτοιμα όταν με το καλό γεννηθεί. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ονειρεμένο αλλά και ασφαλές περιβάλλον για το μικρό σας θησαυρό επιλέγοντας επίπλα, κλινοσκεπασμάτα και αξεσουάρ  για το παιδικό δωμάτιο που είναι βγαλμένα από παραμύθι.

Τον πρώτο καιρό το μικρό σας θα κοιμάται σ'ένα καλαθάκι. Φροντίστε να είναι καλής ποιότητας σαν αυτό που θα βρείτε εδώ. Είναι πραγματικά υπέροχο! Θυμάμαι, όταν γέννησα που ήθελα ν΄ακούω, συνεχώς, την ανάσα της κορούλας μου. Ήταν για μένα η πιο γλυκιά μελωδία του κόσμου.
Ύστερα, θα χρειαστείτε να πάρετε μία κούνια και να βάλετε το μωράκι σας να κοιμάται, εκεί. Το παιδικό κρεβατάκι της Stokke Sleepi που θα βρείτε στα είδη βρεφανάπτυξης στην Alouette νομίζω πώς είναι, απλά, υπέροχο! 

Χάρη στους τροχούς του, μπορείτε να περιφέρεστε στο σπίτι μαζί με το μωρό σας. Προσαρμόζεται στο ύψος του παιδιού σας καθώς το ύψος του στρώματος είναι ρυθμιζόμενο.


Μόλις το μωρό σας αρχίσει να αποχτά εξερευνητικές διαθέσεις μπορείτε να αφαιρέσετε το ένα κάγκελο από το κρεββάτι για εύκολη πρόσβαση.Συμπεριλαμβάνεται το ειδικό στρώμα Stokke Sleepi Matress που διευκολύνει την αναπνοή του μωρού σας.


Και το σημαντικό; Όλα τα έπιπλα Stokke διαθέτουν 7 ετή εγγύηση. Νομίζω ότι το λευκό χρώμα ή ένα ουδέτερο χρώμα σαν επιλογή, είναι όμορφο και κάτι που μελλοντικά μπορεί να φανεί χρήσιμο σε περίπτωση που αποφασίσετε να κάνετε κι άλλο παιδάκι.

Izziwotnot Goochicoo Bunny Girl Blanket
Για την ασφάλεια του μικρού σας διαλέξετε σκεπάσματα που είναι πολύ καλής ποιότητας σαν αυτά της Izziwotnot που θα βρείτε εδώ. Έχουν απίστευτη αισθητική και πανέμορφα χρώματα. Το δωμάτιο του μικρού σας θα γίνει παραμυθένιο!
Αλλά και οι κουρτίνες αυτές που θα βρείτε εδώ είναι πανέμορφες! Όταν θα τις ανοίγετε κάθε πρωί,  το φως του ήλιου θα φωτίζει το  μονάκριβο αστέρι σας. 
Εάν περιμένετε αγοράκι, βάψτε τον τοίχο σας σε γαλάζιο του πάγου! Είναι καταπληκτικό χρώμα! Στα μωράκια αρέσουν πολύ τα χρώματα. Ανακαλύπτουν τον κόσμο! 
Κι αυτό το γαλάζιο καλαθάκι που θα βρείτε  εδώ είναι σκέτη γλύκα! Είναι ασφαλές και θα προσφέρει στο μωρό σας ένα υγιεινό περιβάλλον ύπνου.
Αλλά κι αυτά τα σκεπάσματα που θα βρείτε εδώ είναι μοναδικά! Προσδίδουν ομορφιά, χρώματα και χαρά και φτιάχνουν το παιδικό δωμάτιο των ονείρων σας! 
Αλλά κι αυτές είναι οι ιδανικές κουρτίνες για να ολοκληρώσετε το δωμάτιο! Θα τις βρείτε εδώ. Πρόσφατα μια φίλη καλή που περιμένει μωράκι μου είπε πώς εάν και ο γιατρός της έχει δει τι είναι δεν θέλει να μάθει με τον άντρα της το φύλο τους παιδιού. 
Θέλει να είναι έκπληξη για όλους. Εάν κι εγώ δεν θα το έκανα, το θεωρώ πολύ γλυκό! Σ΄αυτήν την περίπτωση αυτό το καλαθάκι που βρήκα εδώ είναι το κατάλληλο! Είναι όλα τους βγαλμένα από παραμύθι! 
Η στιγμή που θα το πάρετε στην αγκαλιά σας θα είναι η πιο τρυφερή στιγμή στην ζωή σας. "Κορούλα μου σε περίμενα τόσο καιρό της είπα" και ένιωσα πως ζω. Δεν θα  ξεχάσω ποτέ...τα χεράκια της που κράτησαν τα δικά μου, ούτε τον μπαμπά της όταν την αγκάλιασε πρώτη φορά...Με το καλό να έρθει στον κόσμο, το μικρό σας!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα.  Κάντε κλικ πάνω στις ονομασίες τους για να τα βρείτε. 


2 σχόλια:

  1. Απίστευτα γλυκό άρθρο και η φωτογραφία του τέλους πολύ συγκινητική!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ! Τα παιδιά μας ο κόσμος, όλος. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...