Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πειράματα φυσικής στην κουζίνα για παιδιά και όχι μόνο!


Επιστήμη της κουζίνας - 4m Κωδ. 4m0200
Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μυήσουμε το παιδί μας στον μαγικό κόσμο της φυσικής και των πειραμάτων! Κάντε μαζί με το παιδί σας  καταπληκτικά πειράματα με υλικά καθημερινής χρήσης από την κουζίνα σας. Στο παιχνίδι περιέχoνται οδηγίες στα ελληνικά και 6 ειδικά σχεδιασμένα πειράματα. Παραγωγή ηλεκτρισμού με την χρήση ενός πιρουνιού και μιας ντομάτας, κατασκευή κρυστάλων με ζάχαρη και εκτόξευση πυραύλου.

Κι εάν θέλετε να πετάξετε στον μαγικό κόσμο τςς επιστήμης με το παιδί σας! Εννέα διαφορετικά πειράματα που θα σας μάθουν τις αρχές της πτήσης. Μίνι χαρταετός, αλεξίπτωτο και πολλά άλλα. Καταπλήξτε τους φίλους σας με τα ακροβατικά που γίνονται με το χάρτινο αεροπλανάκι και το μπούμερανγκ. Καταπληκτικό παιχνίδι! 
Ιπτάμενη Επιστήμη - Κωδ. 4m0187
Με αυτό ακόμα, το  το παιχνίδι μπορείτε να κατασκευάσετε με το παιδί σας τον δικό σας πύραυλο. Με απλές μεθόδους φυσικής και χημείας κάνε τον να εκτοξευθεί και να μάθετε για τους νόμους του Νεύτωνα. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διασκέδασης και μάθησης.

Κοσμικός Πύραυλος Κωδ. 4m0067

Θέλετε να φτιάξετε με το παιδί σας ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο; Τοποθετήστε το ηφαίστειο σε μια λεκάνη με νερό και με το ειδικό σαπούνι θα δείτε μια αληθινή έκρηξη μέσα στο νερό. Το παιδί σας, θα ξετρελαθεί από την χαρά του! Ένα πολύ διασκεδαστικό πείραμα που θα ενθουσιάσει τους πάντες.

Υποβρύχιο Ηφαίστειο - 4m Κωδ. 4m0119

Αυτά και άλλα πολλά υπέροχα, αυτά, εκπαιδευτικά παιχνίδια θα τα βρείτε στο Patini.gr κάνοντας κλικ εδώ!
(Εκπαιδευτικά παιχνίδια επιστήμη) Συναρπαστικό να παίζεις και ν' ανακαλύπτεις τον κόσμο απ΄την αρχή με το παιδί σου! 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


1 σχόλιο:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...