Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Υπέροχες παιδικές κουζίνες!


Κάθε κοριτσάκι θέλει πολύ να παίζει με τις φίλες της σε μία  κουζίνα, να μαγειρεύει, να ετοιμάζει γλυκά και πίτες για τις κούκλες της! Δεν υπάρχει πιο συναρπαστικό παιχνίδι από αυτό, των ρόλων. 
Και ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα. 
Κοιτάω την κορούλα μου να παίζει. Σκέφτομαι μια μέρα θα είναι μεγάλη και θα κάνει την οικογένειά της, θα μαγειρεύει και θα φροντίζει  το σπίτι της με αγάπη
Hideaway Playtime Kitchen G97272
Κι αυτή η κουζίνα που βρήκα εδώ είναι μία παραμυθένια κουζίνα που κάθε κοριτσάκι θα ήθελε να έχει! Κι εγώ την θέλω για την κόρη μου. Είναι πραγματικά,καταπληκτική! Ένα δώρο που θέλω τόσο να της κάνουμε!
Το σημαντικό με αυτήν την κουζίνα, πέρα του ότι είναι υπέροχη είναι, ότι, διπλώνει και μπορείτε να την κρύψετε κάτω από το κρεββάτι σας, όταν η κορούλα σας δεν παίζει εκεί. 
Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε σημαντικό χώρο για παιχνίδι για εσάς και το παιδί σας, στο παιδικό δωμάτιο ή όπου την βάλετε. Αλλά και η κουζίνα της Kidkraft  είναι μοναδική! Με όλη την σημασία της λέξης. 
Kidkraft Large Pastel Kitchen 53181 Activity Playset (Multi-colour)
Έχει απίστευτο σχεδιασμό, χρώματα και λεπτομέρειες. Μέχρι ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων έχει. Η κουζίνα αυτή δεν διπλώνει. 
Αλλά έχει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για την φύλαξη παιχνιδιών που είναι διασκορπισμένα εδώ κι' εκεί στο παιδικό δωμάτιο. Στα ντουλάπια, στο ψυγείο, παντού. 
  

Παρακολουθείστε το βίντεο! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας αρέσει. Κι εάν θέλετε να σερβίρετε τα κέικ σας βρήκα εδώ αυτόν τον υπέροχο δίσκο! Θα ξετρελαθεί η κορούλα μου.
KidKraft Cupcake Stand With Cupcakes (Pink)
Την τούρτα αυτήν της την έκαναν δώρο στα γενέθλιά της. Και παίζει, συνεχώς, μαζί της. Κερνάει τις κούκλες της, τις φίλες της, εμάς. Αργότερα, θα την χρησιμοποιήσω για να της μάθω, την διαίρεση και τα κλάσματα. 
KidKraft Birthday Cake Set
Εάν πάλι στην κορούλα σας αρέσει να παντρεύει τις κουκλίτσες της. Αυτή η τούρτα εδώ που είναι υπέροχη είναι ακριβώς, αυτό που ψάχνετε! 
Melissa & Doug Tiered Special Occasion Cake
Και φυσικά, αυτό εδώ το παιχνίδι  που έχω πάρει στην Αντριάνα είναι καταπληκτικό. Παίζουμε το ζαχαροπλαστείο, τις μαγείρισσες και επειδή το παιδί μου έκανε αντιστοίχηση έμαθε και τους αριθμούς, πολύ μικρή. 
Tidlo High Tea Shape Matching Cupcake Set (Pink)
Αλλά κι αυτά τα υφασμάτινα γλυκά που θα βρείτε  εδώ είναι υπέροχα! Σαν αληθινά είναι σου έρχεται να τα φας, όλα. 
 HABA Biofino Petit Fours Set of 9
Τα κοριτσάκια λατρεύουν να μεταμορφώνονται. Σκέφτομαι  πώς ένα  απόγευμα με τις φίλες της κόρης μου να μαγειρεύουν θα ήταν πιο διασκεδαστικό με αυτές τις στολές που οι τιμές τους είναι πολύ καλές και έχουν απίστευτη ποιότητα. Την στολή της Σταχτοπούτας θα βρείτε εδώ και της Χιονάτης  εδώ.
Pink Girls Princess Fancy Dress Costume Age 3
Ένα είναι σίγουρο τα παιχνίδια, αυτά είναι μοναδικά! Το όνειρο κάθε κοριτσιού. Μικρού και μεγάλου. Καλό παιχνίδι!
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε,  αυτό  το άρθρο, κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να  αγοράσετε τα προϊόντα.  Κάντε κλικ πάνω  τους  για να τα βρείτε.

6 σχόλια:

  1. Όσα μας δείχνεις είναι υπέροχα, υπέροχα!!!! Ζένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσουν τρελά οι κουζίνες, μακάρι να μπορούσα να τα έπαιρνα όλα στο κοριτσάκι μου!! τρελαίνεται να μαγειρεύει!!ωραίο ποστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλές κουζίνες και παιχνίδια! Πού πας και τα βρίσκεις; Φοβερά όλα! Κάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά υπέροχο blog!!!

    Τάκης, Χαρά, Λιάνα

    Ρόδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σας λόγια. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...