Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τα καλοκαιρινά ρούχα της La Redoute για κορίτσια και αγόρια είναι, απλά, μοναδικά!



Το καλοκαίρι έρχεται ώρα ν΄ανανεώσουμε τις ντουλάπες μας. Κι αυτά είναι, πραγματικά πανέμορφα ρούχα για παιδιά μεγάλα και μικρά. Μόλις, τα είδα, ήθελα να σας τα δείξω! Θα τα βρείτε, όλα κι άλλα πολλά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της La Redoute.


Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υφάσματα και για ένα μοναδικό αποτέλεσμα... Όλα τα ρούχα για της γαλλικής εταιρίας La Redoute έχουν απίστευτη αισθητική, χρώματα και πολύ καλές τιμές. Μου αρέσουν πολύ! 


OKAOU Σορτς 14,50 €
Πολύχρωμα υφάσματα,ξεχωριστά σχέδια και ένας πολύ κομψός τρόπος να ντύσουμε τα παιδιά μας! Το τελευταίο είναι αυτό που έκανε την  La Redoute να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες εταιρίες αν και δεν έμεινε μόνο εκεί.
OKAOU Φούστα με βολάν 12,90 €
Έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη σειρά από τοπ, φορέματα,  παντελόνια, μπλούζες για αγοράκια για να κάνει την κάθε εμφάνιση του μικρών μας ξεχωριστή.


VERTBAUDET Βερμούδα 11,00 €

Η La Redoute έχει τα πιο υπέροχα παιδικά μαγιό για μικρά κορίτσια! Απίστευτα σχήματα, πανέμορφα καλοκαιρινά χρώματα.Τα σχόλια δικά σας.

VERTBAUDET  Καρό πουκάμισο 11,90 €


KIHAWO Ναυτικό τζάκετ 27,23 €


VERTBAUDET  Παντελόνι 17,50 €
VERTBAUDET Φορμάκι και μαντήλι για τα μαλλιά 15,50 €


VERTBAUDET Τοπ με πουά 11,50 €

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

  1. Τα ξέρω γιατί ψωνίζω από εκεί και στα δύο μου παιδιά. Είναι πολύ όμορφα και πολύ καλές τιμές έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. You have showed great perseverance behind the blog. It's been enriched since the beginning. I love to share to with my friends. Carry on.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...