Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ένας ξεχωριστός παγκόσμιος χάρτης για να εξερευνήσετε με το παιδί σας τον κόσμο!


Ο κόσμος είναι μαγικός. Κοιτάζω στα μάτια το μικρό μου και ανυπομονώ να τον ανακαλύψει. Να ταξιδέψει παντού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από την χαρά της εξερεύνησης. Και σκέφτομαι σήμερα, η ανακάλυψη στο δωμάτιο, αύριο στον κόσμο! 


Και βρήκα έναν ξεχωριστό, εκπαιδευτικό παγκόσμιο χάρτη από την Oscar & Ellen. Είναι πραγματικά, μοναδικός! Μαζί του θα ταξιδέψετε και νομίζω είναι ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά παιχνίδια που υπάρχουν.
Είναι αφιερωμένος στους μικρούς εξερευνητές μας! Για να τους δείξουμε, πρώτοι τον κόσμο και να ονειρευτούμε παρέα.  Είναι φτιαγμένος από ύφασμα και έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να ταξιδέψουμε. Δείτε τι υπάρχει στα σακουλάκια. Είναι ένας μαγικός τρόπος να μυήσουμε το παιδί μας στην γεωγραφία από πολύ μικρό. 
Το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ είναι κατάλληλο για παιδάκια από 3 χρονών και πάνω. 
Τότε, τα παιδιά μας είναι πραγματικά,  έτοιμα, για παιχνίδια μίμησης και ανάπτυξης της δημιουργικότητάς τους. Ο χάρτης περιλαμβάνει σακουλάκια με πολλά αντικείμενα για παιχνίδι και ανακάλυψη.
Για κάθε ήπειρο θα μπορεί να βρει (κεντημένα πάνω στο χάρτη) τις μεγαλύτερες λίμνες, τα βουνά, τους ποταμούς κ.α.Συνολικά 50 σημαντικά σημεία γεωγραφικού ενδιαφέροντος με αρκετές λεπτομέρειες. 

Στα μαγικά σακουλάκια θα βρείτε Ένα σετ με τα ζώα που συναντάει κανείς σε κάθε ήπειρο, ένα σετ με τα αξιοθέατα των ηπείρων όπως για παράδειγμα το Άγαλμα της Ελευθερίας, τον πύργο του Άιφελ, τις πυραμίδες κ.α., ένα σετ με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και ένα σετ με 28 σημαίες.Οι διαστάσεις του χάρτη είναι 120 x 85 εκ.


Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τον χάρτη.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

4 σχόλια:

  1. Το έχει στο σχολείο ο γιος μου. Καταπληκτικό παιχνίδι είναι. Είναι τέσσερα και ξέρει όλες τις σημαίες του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις το παρέλαβα, είναι καταπληκτικό!! και ο μικρός μου έχει ενθουσιαστεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ μια ερώτηση σχετικά για το παιχνίδι,μήπως τα διαφορα ονόματα (λίμνες,ποτάμια,πρωτευουσες κτλ)είναι στα Αγγλικα?
    ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι να το αγοράσω τωρα τα Χριστούγεννα βέβαια δε ξέρω αν με παίρνει και χρονικα...
    ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι πρέπει λογικά να είναι. Αλλά μπορείτε εσείς να παίξετε ένα σωρό άλλα παιχνίδια με το παιδί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...