Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Συναρπαστικά παιχνίδια με μπαλόνια!


Τα απογεύματα με το παιδί μας μπορεί να είναι συναρπαστικά. Με λίγα μπαλόνια μπορείτε να παίξετε με το παιδί σας καταπληκτικά παιχνίδια. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φτιάξετε πολλά, να τα γεμίσετε με νερό  και να παίξετε πόλεμο στο πίσω μέρος του κήπου σας!
144 water balloons
Και με αυτό το εργοστάσιο που θα βρείτε εδώ μπορείτε να φτιάξετε με το παιδί σας ατελείωτες νεροβόμβες! Μπορείτε να το τοποθετήσετε, εύκολα, πάνω σε ένα τραπέζι και  αυτό, εγγυάται, ατελείωτο παιχνίδι στον κήπο σας. 
Water Bomb Factory
Για πολεμοφόδια θα χρειαστείτε αυτό το σετ από μπαλόνια που θα βρείτε εδώ. Είναι όλα τους 144, αρκετά, δηλαδή για να κάνετε τα πάντα μούσκεμα! 
Και, βέβαια, μπορείτε να φουσκώσετε μερικά με ήλιο με την συσκευή που θα βρείτε εδώ και να γυρίσετε σπίτι σας, κάνοντας στο μικρό σας μια ευχάριστη έκπληξη! Καταπληκτική ιδέα για παιχνίδι. 
chacha
Μια, ακόμα συναρπαστική ιδέα είναι να πάτε μια βόλτα στην παραλία με την οικογένειά σας και να κρατάτε μπαλόνια. Βγείτε όμορφες φωτογραφίες, καταπιείτε λίγο ήλιο και αλλάξτε την φωνή σας. Το μικρό θα ξεκαρδιστεί από τα γέλια. Θα είναι μια υπέροχη μέρα με πολύ γέλιο και χαρά. 
media.tumblr.
Εάν κάνετε πάρτι στολίστε τα, στο ταβάνι. Είναι μια πραγματικά υπέροχη ιδέα διακόσμησης. Θα κλέψουν την παράσταση!
Και για να στολίσετε μπαλόνια δεν είναι ανάγκη να είναι γιορτή. Την ώρα που το μικρό σας κοιμάται, στολίστε το δωμάτιό του. Το πρωί θα είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. 
Κι εάν το πάρτι σας, κρατήσει μέχρι, αργά εφοδιαστείτε με αυτά τα μπαλόνια που θα βρείτε εδώ. Φωσφορίζουν στο σκοτάδι και είναι, απλά, μαγικά! 
illoom balloons (5 Pack)
Ότι και να παίξετε με μπαλόνια θα είναι καταπληκτικό! Το παιδί σας θα τρελαθεί απ΄την χαρά του! Καλό παιχνίδι.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


*Τα προϊόντα  μπορείτε να τον βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στην ονομασία τους. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

1 σχόλιο:

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...