Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Μικρά κέικ - μπουκίτσες που γίνονται και γλειφιτζούρια!

Συνήθως, φτιάχνουμε τα κέικ μας και μας αρέσει να τα διακοσμούμε. Τι θα λέγατε να μπαίναμε με το παιδί μας στην κουζίνα για να φτιάξουμε, κάτι, πραγματικά, απολαυστικό; 
Αυτά τα κέικ είναι μπουκίτσες και μπορούν να διακοσμήσουν υπέροχα τα κανονικά κέικ μας...ή να μεταμορφωθούν και να γίνουν γλειφιτζούρια.
Είναι μικρά, αλλά θεσπέσια. Όμορφη λιχουδιά για μικρά και μεγάλα παιδιά. Φτιάχνονται με αυτή την συσκευή που θα βρείτε εδώ και νομίζω πώς είναι καταπληκτική!
Βάζετε το μείγμα και σε λίγα, μόλις λεπτά, έχουν ψηθεί. Το σπίτι σας θα μοσχομυρίζει. Και θα σας πω γιατί έχω ξετρελαθεί μαζί τους. Μπορούμε να τα σερβίρουμε στο παιδικό πάρτι και να κλέψουν την παράσταση.
Θα την βρείτε εδώ
Να κάνουμε τα μίνι κέικ μας, αρκουδάκια, για την βάφτιση, να φτιάξουμε μικρά φαντασματάκια για το παιδικό πάρτι και πολλές άλλες καταπληκτικές ιδέες. 
Φαντασία να έχουμε!
Και όλα μεταμορφώνονται, μαγικά!
Μέχρι και την ηλικία του παιδιού μας από μικρά κέικ μπορούμε να φτιάξουμε! Αυτή η ιδέα, μου αρέσει πολύ! 
marthastewart
bakerella
Αλλά το πιο συναρπαστικό είναι να φτιάξουμε μικρά κέικ - μπουκίτσες, γλειφιτζούρια!  Το παιδί μας θα ξετρελαθεί από την χαρά του. Και σίγουρα, θα μας βοηθήσει.
Θα ψήσουμε τα κέικ μας στην συσκευή και στη συνέχεια, αφού κρυώσουν θα τους βάλουμε αυτά τα μπαστουνάκια που βρήκα εδώ για να σταθούν. 
bakerella
Το σετ που θα βρείτε εδώ, περιλαμβάνει 100 μπαστουνάκια. 
Ακολουθεί η διακόσμηση που γίνεται με γλάσσο, χρώματα ζαχαροπλαστικής, πολύχρωμες τρούφες και ότι άλλο φανταστούμε.  Θα χρειαστούμε, ίσως και μία βάση για να στέκονται και βρήκα μία που μου φαίνεται καλή. Θα την βρείτε εδώ.

Εάν θέλετε να πάρετε έμπνευση, υπάρχει και ένα εξαιρετικό βιβλίο με πολλές εικόνες στα αγγλικά που θα βρείτε εδώ . Καλή επιτυχία! 
Τα προϊόντα  μπορείτε να τα βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στην ονομασία τους. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να τα αγοράσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...