Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ένα ραβδί που κάνει τα πάντα! Είναι μαγικό!


Το είχα βρει εδώ και καιρό και ήθελα να σας το δείξω. Είναι ένα μαγικό ραβδί! Που κάνει σχεδόν τα πάντα! Σαν του Χάρι Πότερ.
Σίγουρα, διαφορετικό από τα άλλα. Με αυτό μπορείτε να γυρίσετε τα κανάλια κάθε τηλεόρασης στο σπίτι σας, να αλλάξετε την ένταση του ήχου στο στέρεο,να έχετε το έλεγχο κάθε μηχανήματος που λειτουργεί με υπέρυθρες ακτίνες και να κάνετε τα μαγικά σας με ένα και μόνο μαγικό κούνημα! 
Αναλόγως πώς το κουνάτε κάνει κάτι άλλο. Εάν, πάλι, το ακουμπήσετε κάτω, κοιμάται μετά από 60 δευτερόλεπτα και ξυπνάει όταν το σηκώσετε. Μου αρέσει! Δείτε το βίντεο και κάντε κι εσείς τα μαγικά σας. 
Φαντάζομαι την κόρη μου να ελέγχει από μακριά το i-pod της και τον μπαμπά της να την κοιτάζει, "μαγεμένος".  Θα το βρείτε εδώΕίναι, νομίζω, μαγικό! 



Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Το ραβδί  μπορείτε να  βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στην ονομασία του. Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να το αγοράσετε.


4 σχόλια:

  1. Για τα παιδάκια που λατρεύουν τον Harry Potter είναι τέλειο! (και για μένα δηλαδή..χεχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα τον πιστεψαταται ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελω μα παρα πολυ να το αγορασο που μπορω να το αγωρασω μουλεται ρε παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο, διάβασε αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει. http://paizoumemazi.blogspot.gr/2011/05/amazon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...