Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Τα οικολογικά παιχνίδια της Plan Toys απο 7€!



Μπορεί ένα ξύλινο παιχνίδι να ευαισθητοποιήσει το παιδί, έτσι ώστε να ενδιαφέρεται για τους άλλους; Μπορεί να καλλιεργήσει την οικολογική συνείδηση του παιδιού και να συμβάλλει στην πνευματική και σωματική ανάπτυξή του;
Μπορεί ένα παιχνίδι να ενισχύσει τις κοινωνικές σχέσεις του παιδιού και τις ηθικές του αξίες; Νομίζω πώς ναι, μπορεί! Σ'αυτά τα παιχνίδια έχω αδυναμία.
Αναφέρομαι στα καταπληκτικά και ποιοτικότατα ξύλινα παιχνίδια Plan Toys και τα βρήκα σε προσφορά για λίγες μόνο μέρες. 
Πεταλούδα €7,20
Θα τα βρείτε εδώΕυκαιρία για δωράκια! Κάντε εγγραφή και δείτε τα. Είναι όλα τους υπέροχα! Μια υπέροχη πεταλούδα.Η πεταλούδα διαθέτει μεγάλο καθρέφτη. Τα φτερά αφαιρούνται και πλένονται. Παράγει απαλό ήχο, όταν κουνιέται.
Μέλισσα Plan Toys 
€9,00
Δείτε αυτήν την μέλισσα! Η μέλισσα, πατώντας το σώμα της, κάνει ένα ήχο μπίπ. Τα φτερά αφαιρούνται και πλένονται, ενώ όταν το παιδί τα πιάνει κάνουν ήχο.
Κύβοι δραστηριοτήτων Plan Toys 
€18,00
Ένα σετ που αποτελείται από 9 κύβους με διαφορετική υφή, χρώμα και ήχο που διεγείρουν την αφή, την όραση και την ακοή. Συμπεριλαμβάνεται πάνινη τσάντα.


Το πρώτο βήμα των παιδιών για να μάθουν να δένουν με διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο τα κορδόνια των παπουτσιών. Εξαιρετική άσκηση λεπτής κινητικότητας.


Παπουτσάκι Plan Toys  €7,20


Το παιχνίδι απαρτίζεται από αριθμούς (1-10), 10 κάρτες ζώων και μια πάνινη τσάντα. 
Αριθμοί 1-10 Plan Toys 
€21,60

Το παιδί μαθαίνει πώς να γράφει τους αριθμούς.


Παιχνίδι ισορροπίας με πιθηκάκια Plan Toys €18,00

Το παιδί για να ισορροπήσει τα πιθηκάκια, εξασκεί τη μαθηματική του σκέψη, αφού πρέπει να υπολογίσει τη ποσότητά τους και την απόσταση μεταξύ τους.

Φρούτα Plan Toys €16,20
Ρολόι δραστηριοτήτων Plan Toys €26,10

Ένα πολύχρωμο ρολόι δραστηριοτήτων. Στο παιχνίδι Συμπεριλαμβάνονται κάρτες δραστηριοτήτων που τοποθετούνται στο πάνω μέρος του ρολογιού και το Παιδί αντιστοιχεί την ώρα με την κατάλληλη κάρτα.


Αυτά και πολλά άλλα παιχνίδια της Plan Toys θα βρείτε εδώ. Μην ξεχάσετε, απλώς, να εγγραφείτε. Καλό παιχνίδι! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...