Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Μια υπέροχη παιδική βιβλιοθήκη - σπιτάκι!



Βγαλμένη από παραμύθι. Μια υπέροχη παιδική βιβλιοθήκη - σπιτάκι. Το όνειρο κάθε παιδιού θα ήταν να μπει μέσα και να διαβάσει του κόσμου τα παραμύθια. 



Είναι μαγική! Μέσα της έχει ένα κρεβάτι για να ξαπλώνει το παιδί και να διαβάζει με την ησυχία του. Φτιάχτηκε από την Ιαπωνική εταιρία την  Point Architects.


Καταπληκτική σαν σύλληψη και υλοποίηση! Την κοιτάω και σκέφτομαι πώς το παιδί  μου θα ήθελε, σίγουρα, ένα σπιτάκι για να διαβάζει τα παραμύθια του. Μπορούμε να το φτιάξουμε κάτω από το τραπέζι. Να πάρουμε σεντόνια πολύχρωμα και να δημιουργήσουμε ένα μαγικό καταφύγιο ονείρων.  Γύρω να βάλουμε μικρά ράφια με παραμύθια. 

Θα μου άρεσε να την δω σ'ένα σχολείο. Σίγουρα, όλοι οι μαθητές  θα ήθελαν να μπαίνουν μέσα και να διαβάζουν, να ονειρεύονται...
Στα ράφια θα μπορούσαμε να βάλουμε και παιχνίδια, μικρούς θησαυρούς για να ανακαλύψουν τα παιδιά μας τον κόσμο.  Μπορείτε να δείτε την αρχική σύλληψη της ιδέας εδώ.  Και όλα άρχισαν από την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος. Μπορείτε να δείτε εδώ φωτογραφίες από την κατασκευή της. 

Μαγικό να ονειρεύεσαι, να  δημιουργείς! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά

Ήρθε η ώρα για φανταστικές παιδικές κατασκευές που θα γεμίσουν δημιουργικά και τον χρόνο των παιδιών σας! 15 παιδικές πασχαλινές κατασκευές ...