Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου φτιαγμένο από 100.000 τουβλάκια Lego!



Είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό! Το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου μοιάζει από ψηλά σαν αληθινό.  Η ανέγερσή του απέδειξε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μη μπορεί να συναρμολογηθεί από τα αγαπημένα σε όλους μας τουβλάκια που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στη Δανία το 1949.

Για την κατασκευή του χρειάστηκε η συνδρομή τεσσάρων ανθρώπων, 100.000 τουβλάκια Lego και το πέρας δύο μηνών και 450 ωρών για να θεμελιωθεί. Η μινιατούρα του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου που αποτελείται από 100.000 κομμάτια, ζυγίζει 90 κιλά. 
Δημιουργός του είναι ο Warren Elsmore που έχει γίνει ξακουστός για τις εντυπωσιακές, πραγματικά, κατασκευές του, ανάμεσα στις οποίες το Κολοσσαίο, το Αβαείο του Γουεστμίνστερ, ο σταθμός του Σαίντ Πάνκρας. 
Είναι επίσης συντονιστής του LEGO Show, του μεγαλύτερου αφιερωμένου στα τουβλάκια δρώμενου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κι όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι. 
Οι φιγούρες που συνοδεύουν το αρχιτεκτόνημα αντιπροσωπεύουν 9 Ολυμπιακούς αθλητές της Βρετανίας, μεταξύ των οποίων ένας μποξέρ, ένας κολυμβητής, ένας τενίστας. Μια υπέροχη συλλογή για μικρούς και μεγάλους συλλέκτες.
Θα τους βρείτε και τους 9 στο Amazon εδώ για να εμπλουτίσετε την συλλογή σας.  Μπορείτε να παίξετε με το παιδί σας τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα του αρέσει πολύ. 
Μπορείτε ακόμα να τους βάλετε σε μια υπέροχη θήκη Lego που θα βρείτε εδώ και να τους κρατήσετε για πάντα. Η θήκη των συλλεκτικών Lego βγαίνει σε διάφορα χρώματα, κίτρινοκόκκινομπλε και θα στολίσει υπέροχα το παιδικό δωμάτιο. 
Το πιστό αντίγραφο του Ολυμπιακού Σταδίου περιέχει  ομοιώματα αγωνιστικού ταρτάν, διαδρόμου ακοντισμού και πόντιουμ απονομής μεταλλίων. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Μικροί και μεγάλοι κάθονται γύρω του να το θαυμάσουν. 

Φιλοξενείται στο εμπορικό κέντρο Γουέστφιλντ, πλησίον του επίσημου καταστήματος merchandise του οργανισμού Λονδίνο 2012 και συγκεντρώνει εξίσου αθρόα συρροή επισκεπτών.



Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


Για τα Lego των Ολυμπιακών Αγώνων και πώς θα τα βρείτε διαβάστε  αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ.

4 σχόλια:

  1. Very nicely explained and include all important information. I also recommend visiting best astrologer in india

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hey,
    You are really talented, awesome blog, hope you keep writing such an interesting and informative blog. I do have a request, if you ever want to learn something about the pricing model of a Co-working space then please check our website.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thank you a lot for providing such a piece of useful information. Thanks for the fantastic info I was looking for this information for my mission. I also Recommend Visiting Monica Pilates for Pilates classes in South Delhi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...