Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Για το σχολείο ένα μοναδικό παγούρι που φιλτράρει και καθαρίζει το νερό!



Η ποιότητα του νερού που πίνει το παιδί μου με απασχολεί πολύ σοβαρά. Δεν εμπιστεύομαι τα πλαστικά μπουκάλια αλλά δεν μπορώ να δώσω γυάλινο μπουκάλι στο σχολείο. Με το παιχνίδι μπορεί να σπάσει. Τα παγούρια bobble είναι καταπληκτικά! Φιλτράρουν και καθαρίζουν το νερό την ώρα που πίνουμε. 
Έτσι ξέρουμε πάντα ότι τόσο εμείς όσο και το παιδί μας πίνει καλό νερό καθαρισμένο από χλώριο και οργανικά κατάλοιπα που αποδεδειγμένα βλάπτουν την υγεία μας.Το φιλτράρισμα του νερού γίνεται με φίλτρο άνθρακα. Όταν το νερό περνά μέσα από το φίλτρο, ο άνθρακας απομακρύνει όλα τα βλαβερά στοιχεία του νερού. Και τα φίλτρα χρειάζεται να τα αλλάζουμε κάθε τρεις περίπου μήνες. 
Το Bobble είναι  όμορφη, έξυπνη εναλλακτική στα πλαστικά μπουκάλια που βλάπτουν τόσο το περιβάλλον και την υγεία μας και την τσέπη μας. Σκεφτείτε κάθε φίλτρο ισοδυναμεί με 300 μπουκάλια μίας χρήσης!  Μετά από ένα χρόνο χρήσης θα έχετε σώσει το περιβάλλον από χιλιάδες πλαστικά μπουκάλια, απλά και μόνο γεμίζοντας και πίνοντας νερό από τη βρύση. Για να καταλάβετε πώς λειτουργούν δείτε το βίντεο.
Το boblle λειτουργεί με ενεργό φίλτρο άνθρακα που έχει μικρό ηλεκτροθετικό φορτίο που έλκει τα χημικά και τις ακαθαρσίες. Καθώς το νερό περνάει από τη θετικά φορτισμένη επιφάνεια του άνθρακα, τα αρνητικά ιόντα των κατάλοιπων του νερού έλκονται από στις επιφάνειες των κόκκων του άνθρακα. 


Τα φίλτρα άνθρακα απαιτούν πολύ μικρή συντήρηση και ο άνθρακας είναι ίσως το πιο φυσικό ισχυρό απορροφητικό των διάφορων χημικών ουσιών. Το φίλτρο του Booble απομακρύνει τα οργανικά κατάλοιπα του νερού της βρύσης και όχι απλά ικανοποιεί, αλλά και υπερβαίνει τα NSF Standard 42 για τη μείωση του χλωρίου και τη βελτίωση της γεύσης και οσμής του νερού.

Το Βοbble είναι BPA free, phylates free, κατασκευάζεται στην Αμερική. Μπορούμε να χαρούμε καλής ποιότητας  νερό όπου και αν βρισκόμαστε.
Θα βρείτε τα παγούρια τους ενός  ενός λίτρου  σε μπλε χρώμα, εδώ, σε πορτοκαλί χρώμα  εδώ, σε πράσινο εδώ, σε μοβ χρώμα εδώ .Θα βρείτε ακόμα και σε 550ml για να το πάρει το παιδί σας  σχολείο εάν κάθεται όλη την μέρα, σε μπλε χρώμα, εδώ, σε κίτρινο  εδώ, σε πράσινο εδώ και σε μοβ εδώ.
Ή σε 385 ml που είναι πολύ πρακτικό για να το πάρει το παιδί σας, παντού, σε μπλε χρώμα, εδώ, σε κίτρινο, εδώσε πράσινο εδώ και σε μοβ εδώ. Τα φίλτρα, επίσης, βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και θα βρείτε το  μπλε,  εδώτο  πορτοκαλί εδώ, το πράσινο εδώ και το μοβ εδώ. Αξίζει να πίνουμε, πάντα, το καλύτερο νερό! 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)

Διαβάστε κι αυτό το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ, εάν θέλετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αγοράσετε τα παγούρια νερού.


You.gr Εδώ θα βρεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Αγόρασε online! Κάντε Click Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...