Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Καταπληκτικές ιδέες για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο! Ώρα για ανανέωση.


Θέλετε να διακοσμήσετε υπέροχα το παιδικό δωμάτιο; Υπάρχουν πολλές ιδέες που δεν χρειάζονται κόπο, ούτε πολλά χρήματα. Μετατρέψτε ένα παλιό έπιπλο σε κουκλόσπιτο με ράφια! Δεν είναι δύσκολο να το κάνετε. Ζητήστε την βοήθεια του μπαμπά εάν πιάνουν τα χέρια του. Υπέροχη ιδέα για να βάλετε σε τάξη τα παιχνίδια και τα βιβλία σας.
Μια πολύ ωραία ιδέα για να βάλετε σε τάξη το παιδικό δωμάτιο είναι να βάλετε ένα ράφι με βιβλία. Για να δώσετε άλλη πνοή στον χώρο μην ξεχάσετε να διακοσμήσετε στο πάνω μέρος μικρές και μεγάλες υδρόγειες  σφαίρες. Όταν το βράδυ θα ανάβετε τα φώτα το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό. 
Ένα παιδικό δωμάτιο πρέπει να είναι εκτός από όμορφο και άνετο. Βάλτε μαξιλάρες, θα αρέσουν πολύ στο παιδί σας! Είναι μαλακές, προσφέρουν θαλπωρή και άνεση. 
Θα ξαπλώνει πάνω τους, θα ονειρεύεται και θα διαβάζει παραμύθια. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι κι ένας χώρος έκθεσης των έργων τέχνης του μικρού σας.
Βάλτε πολύχρωμα σημαιάκια. Είναι χαρούμενα, με χρώματα, φωτεινά. Μπορούμε να κάνουμε την κάθε μέρα γιορτή!
Για να εξοικονομήσετε χώρο, φτιάξτε ή πάρτε έπιπλα με ράφια από το πάτωμα ως το ταβάνι κατά προτίμηση σε ουδέτερο χρώμα. Θα χωρέσουν τα πάντα. Πολύ λειτουργικά. 
Μια πολύ ωραία ιδέα. Φτιάξτε τα δικά σας ράφια και στολίστε τα με τα δικά σας μοναδικά παιχνίδια και αντικείμενα. Κάθε ράφι διηγείται μία ιστορία. 
Φτιάξτε ράφια από κασόνια. Βάψτε τα τα σε όμορφα χρώματα και στολίστε τα παιχνίδια. Καταπληκτική ιδέα για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, παρακαλώ μοιραστείτε το. Θα το εκτιμούσα. :)


2 σχόλια:

  1. ωραία όλα αυτά! Για γραφειάκι για τα πρωτάκια τι μπορείς να μας βρείς; ΧΙΧΙ!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφες οι ιδέες για τη διακόσμηση... Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς όταν σε λίγες μέρες "ανοίξουμε τα φτερά μας" στη διεύθυνση http://www.magicroom.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

20+1 σπουδαίες γυναίκες μίλησαν για τη γυναίκα

8 Μαρτίου σήμερα κι η μέρα έχει κλίμα εορταστικό και άρωμα γυναίκας. Κάθε γυναίκα γιορτάζει για τα δικαιώματά της, από το δικαίωμα ψήφου μ...